promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kardashian lány melleit egyedül a férje kezei takarják, Kourtney mindent megmutatott magából
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Kardashian lányok sosem a visszafogottságukról voltak híresek. Nincs ez másként Kourtney legújabb fotósorozata esetében sem.

Megmondom őszintén, hogy sosem követtem különösebb figyelemmel, hogy mi történik a Kardashian lányokkal. Halványan megvan a sztori, hogy az apukájuk az a híres ügyvéd, aki a 90-es években O.J. Simpsont védte az autópályás ámokfutása és ex-felesége meggyilkolása után, meg hogy a lányok életét bemutató reality roppant népszerű, még Sylvester Stallone is megirigyelte egy kicsit. Ó és majdnem lefelejtettem Kim pikáns házi videóját, ami már a fél internetet körbejárta, és bármikor visszanézhető még a mai napig is.

Van viszont egy kedvenc jelenetem egy nagyon neves angol riporterrel, amit néha visszaszoktam nézni, mert annyira mulatságos. Barbara Walters korának egyik legjobb riportere volt, rengeteg színvonalas interjút készített a legkülönfélébb témákban, egy alkalommal viszont a Kardashian lányokkal került össze, és a műsorvezető nem kímélte a lányokat. Itt tudjátok megnézni:

A nagy Kardashian rajongók azonban bizonyára már értesültek róla, hogy az egyik Kardashian lány, Kourtney várandós, és bizony már jókorára nőtt a pocakja. Érdekes vállalás, hogy a reality celeb egyáltalán nem takargatja a hasát, sőt, rengeteg olyan fotót, képet posztol, ahol az anyaságot, a várandósságot hangsúlyozza ki, szélesen a világ elé tárja, hogy hogyan néz ki egy várandós nő teste azzal a különbséggel, hogy

neki talán egy pár fokkal mégiscsak jobb teste van, mint egy átlagos nőnek, főleg ha a retusált fotókról beszélünk.

Kourtney azonban most olyan fotósorozattal lepte meg születésnapja alkalmából a férjét, Travis Bakert, amire a rajongók sem számítottak. Itt aztán nincs semmi retus, ha a végére lapoztok, akkor a címben említett fotót is megtaláljátok.

Úgy tűnik tehát, hogy igencsak nagy a harmónia a 2022 óta férjet és a feleséget alkotó párnál, és már nagyon várják a picit is. A szöveges részben Kourtney lelkitársának, legjobb barátjának és szerelmének is hívja a férjét, amit a következőképpen fejez be:

"Szavakkal nem lehet kifejezni, mennyire szeretlek, örökké!"

Mit is lehetne mondani ezek után, mi is a legjobbakat kívánjuk csak nekik. Sokat lehet kritizálni a Kardashian jelenséget, de az a dolog most akár még jól is elsülhet, mert talán segít elfogadottabbá tenni a várandós nők képét, ami rendkívül alul van reprezentálva a médiában. Kourtney mindent megtesz azért, hogy ez változzon valamennyit, lényegében minden porcikáját megmutatja a nyilvánosságnak, még egy ilyen bensőséges dolgot is a világ elé tár, láthatóan nagyon büszke rá.

Néhány olvasó ugyanakkor biztosan csalódott, mert egy várandós nő félmeztelen pikáns képeire számított. Nekik sem kell aggódniuk, mutatjuk milyen remek formában volt Kourtney Kardashian a várandósság előtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás