promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa bugyiját a harisnyán kívülre húzta fel, elképesztő fotó került a nyilvánosság elé
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szenzációs fotókat posztolt a popdíva.

Úgy tűnik, mintha Jennifer Lopez és Dua Lipa versenyezne abban, hogy ki tud szexibb lépet posztolni az Instagram-ra, a két sztár ugyanis korábban rengeteg fehérneműs képet tett közzé a közösségi oldalain, ám Dua Lipa esetében ez megszakadt.

Ám csak mostanáig, mivel új képek érkeztek nem is olyan régen az énekesnő közösségi oldalaira is, és nem véletlen az időzítés.

Dua Lipa nemrégiben törölte szinte az összes fotóját a közösségi média oldalakról, majd szépen lassan újra elkezdte feltölteni azokat, nem is akármilyen képekkel. Most pedig nagy ideje van a dolgoknak, mivel új albumot jelentetett be, amelyhez már a YouTube-on is érkezett egy videó Houdini néven. Így pedig bizony magyar vonatkozása is van az új számnak és klipnek, hiszen Houdini személyében egy magyar művészt ismer a világ, Weisz Eriket. Hiszen Houdini az angolszász világban, csak úgy mint az egész világon egy fogalom lett, de több jelentése is kialakult az elmúlt évszázadban.

Egyrészt jelenti azt, és ez az elsődleges jelentése a kifejezésnek, hogy egy nagyon szorult helyzetből megmenekülsz, ám jelent ennél többet is, van egy kicsit pajzánabb tartalomréteggel feltöltött jelentése is. De az elsődleges jelentése az eltűnés művészete, és a szám is egy hezitálásáról szól igazából, amely a szerelemhez és a kapcsolatokra kapcsolódik.

Dua Lipa száma rövid idő alatt felperzselte a közösségi médiát, elképesztő nézettséget ért el pár nap alatt, és a kommentek úgy özönlenek a videó alá, mintha cunami hajtott volna végig a videó alatt. Dua Lipa tehát visszatért, ez a visszatérő pedig elképesztően emlékezetesre sikeredett a közösségi oldalakon.

Íme a videó, és a szám után láthatjátok is azt a fotót, amelyet imádott az internet népe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás