promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara olyan képet rakott ki, hogy Rubint Réka nyilvánosan reagált rá
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara képét Rubint Réka sem hagyhatta szó nélkül.

Schobert Lara elköltözött otthonról, hogy új szerelmével, a nála 10 évvel idősebb focistával éljen együtt Kazincbarcikán. Nemrég Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke egy igen nagy lehetőséget kapott, ugyanis megtarthatta első edzését a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban.

Lara elmondása szerint ennyire jól még sosem érezte magát edzés közben, mint azon a napon a kazincbarcikaiakkal, és nem ez volt az utolsó alkalom, hogy ott mozoghatott az érdeklődőkkel, ugyanis mostantól minden pénteken várja az edzeni vágyókat az említett tornacsarnokba.

Schobert Larának különösen fontos, hogy edzéseivel boldoggá tegye a helyieket, hiszen édesanyja, Rubint Réka is Kazincbarcikán született, illetve a nagymamája, valamint a dédnagymamája is itt élt.

Az alábbi, első képen minden bizonnyal Lara új párja látható, aki vigyázott szerelme kiskutyájára, amíg ő maga edzést tartott.

Azonban nem csak erről posztolt ki képeket, hanem előtte egy olyat is kirakott magáról, amin szinte alig lehet megismerni Larát. Az első fotón inkább olyan, mintha Mihályfi Lucát látnánk - biztosan az erőteljes sminkelés és trükkös filterek miatt.

Persze ez alá a kép alá is özönlenek a kommentek, még Rubint Réka sem hagyta szó nélkül lánya fotóit; ő csak ennyit írt a hozzászólások közé:

„Álomszépem”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás