promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen eltűnt a TV2 műsorának győztese? A nyilvánosságtól visszavonult életet él az énekesnő
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várhegyi Lucas Palmira a Rising Star műsorában mutatkozott be, azóta még mindig az élete része az éneklés, de valahogy egészen máshogy. 

Elképesztően sok tehetségkutató láthatták már a nézők a magyar tévécsatornákon, ahova szintén elképesztő mennyiségű aranytorkú ember jelentkezik. Nem csoda, hogy emiatt nem is mindenki tud a nyilvánosság előtt maradni. 

Rég elfedett műsornak is lehet mondani a Rising Star című műsort, amely tíz évvel ezelőtt futott a TV2-n. A műsor nagy mértékben épített a modern technológiákra és a világhálós közösségekre, ugyanis az énekesek egy hatalmas ledfal mögött énekeltek. A fal pedig csak akkor emelkedett fel, ha a műsor applikáción szavazók elegendő voksot küldtek az adott versenyzőre. 

A házigazdák Majka és Ördög Nóra voltak, a győztes végül Várhegyi Lucas Palmira lett. A fiatal lánynak olyan versenyzőkkel kellett megmérettetnie magát, mint Peter Sramek, Fehérvári Gábor Alfréd vagy Singh Viki. Ezenkívül itt ismerhette meg az ország Kovács Gyopárt is, akiről most sokan azt pletykálják, hogy Marics Petivel alkot egy párt. 

Mi történt a győztessel?

Palmira  az 1. párbajadásban alulmaradt Kovács Gyopárral szemben, véget ért a verseny. Ám ezután fordulat következett és a párbajok során kiesett 12 versenyző közül ő kerülhetett vissza a versenybe. Mindez az internetes szavazóknak köszönhető.  Ezután pedig megállíthatatlan volt, magas százalékokkal és a zsűri egyöntetű igen szavazatával menetelt egészen a döntőig. Ahol  Czibi Norberttel mérkőztek meg, végül a fiatal lánynak sikerült bezsebelnie az első helyet. 

Azóta azonban keveset lehet róla hallani, szinte teljesen eltűnt a magyar zenészvilágból. A Rising Starból megismert Singh Viki és Fehérvári Gábor Alfréd még mindig aktív, ők elérték, hogy most már a legnagyobbak között említik őket. 

Palmira a közösségi oldalain viszonylag aktív és innen tudható, hogy egyáltalán nem adta fel az éneklést és több helyen is fellépett a nyáron. A tehetségkutató óta teljesen megváltozott, rá sem lehet ismeri, elképesztően dögös nő vált belőle. 

Az, hogy hogyan énekel Palmira, az alábbi videóból kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás