promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborító, ahogy Harry hercegéket ábrázolták a népszerű sorozatban, ezt az alázást már Meghan Markle sem tudja elviselni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb szemérmetlen támadás érte Meghan Markle-t és Harry herceget.

Meghan Markle teljesen kiakadt a Family Guy alkotóira, miután a sorozat egyik új epizódban, szerinte teljesen valótlanul, sőt sértő módon ábrázolták őt és Harry herceget. A hercegi párhoz közel álló források azt mondják, hogy az említett epizódot felháborító rágalmazásként értékelték Meghanék, és úgy gondolják viccet csináltak belőlük több millió ember előtt. A bennfentes hozzátette, hogy Meghan és Harry úgy érzi, már soha nem fognak róluk leszállni a kritikusaik, és ezt már egyre nehezebben bírják.

A forrás felfedte, hogy a Family Guy-epizód szemérmetlen támadása kristálytisztán világossá tette számukra, hogy a társadalom ellenük fordult Amerikában, Meghan pedig ezt már nem fogja hagyni. 

Meghan eldöntötte, hogy nem fogja, hogy így megalázzák, és kétségbeesetten keresi a megoldást. Teljes pánik üzemmódban vannak most Harryvel. Ami a legjobban megérintette őt az, hogy az epizódban azt a képet mutatják róla, mintha csak egy elkényeztetett hárpia lenne, aki egymaga tette tönkre Harry kapcsolatát a királyi családdal

- mondta a bennfentes a Mirrornak, aki szerint Meghan már azon gondolkodik, hogy  az egyetlen módja annak, hogy megmentsék a becsületüket, ha Harry lenyeli a büszkeségét, és családja bocsánatáért könyörög.

Sussex hercege és hercegnéje a következő módon tűnik fel a nagy sikerű rajzfilmes szatíra új sorozatában:

Az epizódban a főszereplő Peter Griffin a párhoz hasonlítja magát, miközben egy baráti társasággal ül egy bárban. A haverjaival beszélgetve pedig Peter azon gondolkodik, hogyan szerezhetné meg a pénzt, amivel tartozik valakinek. Ezt követően veti fel az ötletet, hogy el kell szakadnia mindenkitől és egyedül kell folytatnia útját, akárcsak Meghan és Harry tette, amikor 2020-ban lemondtak a királyi családban elfoglalt tisztségeikről és Amerikába költöztek.

A jelenet ezután már a hercegi párról szól, akik egy medence mellett ülnek fürdőruhában. Ekkor lép oda hozzájuk egy inas, hogy átadja nekik milliókat a Netflixtől.. Ahogy átadja nekik a pénzt, az inas azt mondja Harrynek:

Uram, itt vannak a milliói a Netflixtől... senki sem tudja mire kapta.

Harry pedig ezután nemes egyszerűséggel azt válaszolja neki:

Tegye a többi közé.

Na ez a jelenet rázta meg nagyon Meghant Marklet, és valljuk be ezt hallva teljesen jogos a felháborodása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás