promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tatár Csilla bitang erős fotósorozattal jelentkezett, nem volt ember aki szó nélkül tudta volna hagyni a látottakat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régóta ígérte ezt a felvételt követőinek, most lerótta az adósságot ezzel a csinos videóval.

Tatár Csilla a magyar műsorvezetés egyik emblematikus alakja, megszámolni sem tudnánk, hogy hány adásban láttuk már őt vérprofiként levezetni egy adást. Az idén 40 éves (egyébként csodálatos formában lévő) televíziós a TV2-nél kezdett dolgozni, majd az MTVA-hoz igazolt.

Szerepelt az Aktívban, a Magellánban, a Favoritban és a Kölykökben, a Macsólaborban, a Megamániában, a MegaBackstageben, A Szépségkirálynőben, A Mokkában és a Csak show és más semmiben. A Duna Média gondozásában pedig az alábbi műsorokban csillogtathatta meg tehetségét: A Dal, Én vagyok itt!, Böngésző, Elővízió, Miss World Hungary – Magyarország szépe, A Dal, Magyarország, szeretlek!, Miss World Hungary – Magyarország szépe, 47. Debreceni virágkarnevál, A Dal.

Ezután az ATV-n teljesen önálló műsort kapott: Mondd el Tatár Csillának! címmel. Szakmai zsűri is díjazta a munkásságát, megkapta Az év műsorvezetője (Glamour Women of the Year, 2012) és Az év legfittebb műsorvezetője (Fitbalance Award, 2014) titulust is (mindkettővel egyetértünk, egyébként).

Most egy régi tartozását rótta le követőinek, a futáshoz fűződő szenvedélyéről beszélt, mely 7 évvel ezelőtt kezdődött. Egy edző segítségével készült fel a maratonra, amelyet sikeresen lefutott és onnantól nem volt megállás: először még fegyelmezetten, rástresszelve futott, órával mérve a teljesítményét, időhöz kötve a távot, azonban a futás sportból életmóddá vált számára és ekkor már el tudta engedni a görcsös megfelelni akarást. Valami ilyesmiről számolnak be a profi futók is, az eufórikus állapotról.

Sok embert bátorít az optimizmusa és a pozitivitása, rengeteg gratuláltak neki az úthoz, az eredményhez és az előtte álló küzdelmekhez is. Sok kérdés is felmerült olyanoktól, akik el szeretnék kezdeni az egészséges életmódot, szuper látni, hogy Tatár Csilla így tudja motiválni az embereket.

A videós összeállítást, melyben megvillantja tudását, pozitív hozzáállását és nem mellesleg a kemény munkával elért gyönyörű, sportos eredményt, itt tudjátok megnézni:

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás