promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jelentős változás az ATV-n, a közönségkedvenc műsorukról jött bejelentés
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ATV fontos bejelentést tett az egyik műsorával kapcsolatban.

Az ATV most ismét olyan bejelentést tett, amivel nézők százezreinek okoznak örömöt, és még az sem kizárt, hogy a többi csatornával szimpatizálók és át fognak kapcsolni emiatt a műsor miatt. Igazából nem egy új produkcióról van szó, hanem inkább egy visszatérő közönségkedvencről, hiszen korábban már több évadot is megélt az ATV-n, és most a hosszú szünet után újra képernyőre kerül.

Bochkor Gábor műsora, a #Bochkor még 6 évvel ezelőtt debütált a csatornán, és a nézők azért is szerették annyira, mert a műsorvezető mindig az elmúlt hét legérdekesebb és legelgondolkodtatóbb híreit beszélte ki vendégeivel - kicsit olyan volt, mint annak idején a Heti Hetes az RTL Klubon.

Aztán tavaly szeptemberben a #Bochkor lekerült a képernyőről, majd egy hosszú szünet után 2023 januárjában új adásokkal jelentkezett.

Nem is kell már sokat várni, napokon belül újra friss adásokkal tér vissza az ATV műsorára. A Retro Rádió reggeli műsorának vezetője november 5-én, vasárnap 20:25-kor lesz ismét az ATV képernyőjén, és már azt is tudni, hogy kik lesznek az első vendégek. A #Bochkor új évada Görög Zitával, Risztov Évával, Kabát Petivel, és Sváby Andrással fog indulni.

„A műsor különlegessége, hogy a szereplőket a nézők más tévéműsorokból ugyan ismerhetik, vetélkedőből, show- vagy beszélgetős műsorokból, de ezekben leginkább a saját karrierjükről kérdezik őket. A #Bochkorban viszont olyan témákra reagálnak, amelyek valahol a nagyvilágban vagy Magyarországon történtek. Őszinte véleményt mondanak, saját élmenyeiket tárják elénk, vitatkoznak egymással és így sokkal többet tudunk meg róluk, mintha csak magukról faggatnánk őket”

- mondta Bochkor Gábor, aki a Retro Rádióban is sok üzenetet szokott kapni azzal kapcsolatban, hogy a nézőknek éppen mi tetszett a legutóbbi adásban.