promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokorny Lia azt a testrészét szokta elsőre megnézni egy férfinak, meglepőt mondott egy reggeli műsorban
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Te sem gondoltad volna, mit néz meg Pokorny Lia egy férfin elsőre.

 

 

Magyarországon Pokorny Lia az egyik legnépszerűbb színházi, filmes és sorozatszínésznő, amihez rengeteget hozzátett a népszerű improvizációs műsor, a megboldogult Beugró, ahol Rudolf Péterrel, Kálloy Molnár Péterrel és Szabó Győzővel szerepelt együtt.

Lia ezúttal Kovács András Péter podcast műsorában, a KAPOD-ban került a figyelem középpontjába, a népszerű humorista ugyanis rendszeresen jelentkezik híres és kevésbé híres közéleti szereplőket megszólaltató műsorával a saját youtube csatornáján.

A KAPOD koncepciója, hogy KAP nem csak a hírességet szólaltatja meg, hanem annak egyik közeli ismerősét is, akit meghív a másorba. Itt látta vendégül Liát és Lia legjobb barátnőjét, Gönczi Dorkát, hogy megvitassák az ismerkedés nehézségeit, a felborult, férfi-női szerepeket.

"Én nem tudom, a férfiak, hogy vannak ezzel, de mi, nők, szerintem egyben nézünk egy férfit: az intellektusát, az érzékenységét, a humorát. Én a vádliját is”

– nevette el magát a színésznő, amin mindenki jóízűen osztozott vele. Lia ugyanakkor úgy látja, hogy nagyon elvesztünk abban, hogy mit engedhet meg magának egy férfi, és mit egy nő, ma már bókolni sem olyan egyszerű, mint régen. A nőknek hiányzik a bók, de közben azt is látni kell, hogy a bókolást sok esetben teljesen ellehetetlenült.

 

"Ha egy férfi azt mondja, hogy ’ön sugárzóan szép’, abban a pillanatban bók és jóleső, ha nekünk is tetszik ez a férfi. Hogyha meg nem, akkor meg kikezdett velem…"

Bizony, a hölgyek szerint sincs könnyű helyzetben a férfi. A mediátorként dolgozó Dorka elmondja, hogy a nők oldaláról nézve a dolog egyszerre összetettebb, és egyszerűbb is, mert a férfit egyben is megnézik, de a feromonokkal nehéz ellenkezni.

"Tök mindegy, hogy valaki úgy néz ki, mint George Clooney, ha büdös"

KAP kapva kap az alkalmon, és elárulja, hogy George Cloones bizony sajnos büdös.

Pokorny Lia magánélete kevésbé van kiteregetve a nyilvánosság előtt, de azt lehet tudni, hogy 90-es években Tasnádi Istvánnal élt együtt, aki Lia tavalyi mozifilmjének, a Nyugati nyaralásnak a  forgatókönyvét is jegyzi. A színésznőnek egy felnőtt fia van korábbi férjétől, a szintén színművész Csányi Sándortól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás