promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Ági akkorát villantott, hogy az ész megáll: bugyija teljesen kilátszott az esküvői fotózáson
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dobó Ági melle és még a bugyija is kilátszódott nyitott ruhájából. 

Sok sztárral megesik, hogy nem is figyel oda és máris megvillant magából valami olyat, amit eredetileg nem szeretett volna. A Dancing with the Stars előző heti adásában Lékai-Kiss Ramóna bugyija is teljesen kilátszódott, ám ez nem a véletlen műve volt, a stylist csapat öltöztette őt fel, valljuk be, igencsak szexi is volt a szerelésében. 

Dobó Ági is egy merészebb ruhadarabot választott egy esküvői fotózás alkalmával, amelyből szinte mindene kilátszódott, hatalmasakat villantott. 

A Redditen terjedő fotón jól látszik, amint Ági melleit alig takarva valami, ráadásul még a bugyija is kilátszik, nem is kicsit. A fotózáson viselt ruhája ugyanis középen nyitott volt, szinte arra találták ki, hogy sokat mutasson benne az ember. A internet népének pedig egyből megvolt erről a véleménye, szerintük a kevesebb néha több elvnek ebben az esetben is érvényesülnie kellett volna. 

- Gyönyörű alakja van ennek a nőnek, de ez a ruha nekem bárkin egy nagy kérdőjel. Body vagy bugyi, akkor is sokat mutat, a melle is félig kint van, szerintem ez egy esküvőn( vagy bármi hasonló eseményen) eleg olcsó hatást kelt - írta az egyik hozzászóló a fotó láttán. 

- Az alakja tökéletes, de nem értem, miért kell ennyire kirakni mindent. Ízléstelen és izzadságszagú - botránkozott meg egy másik kommentelő.

- Nekem a dekoltazzsal nincs bajom, sőt, szúp az egesz ruha nagyon, tökeletes Ági alakja is, jól áll neki. Az a kivillanó body viszont nekem is ízléstelen, igazán meg lehetett volna oldani máshogy a szoknyarészt - jegyezte meg harmadik hozzászóló. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás