promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nő a padlója alá nézett, hirtelen a legvadabb félelme vált valóra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen történetről számolt be.

Az utóbbi években elképesztő népszerűségre tettek szert azok a videók, a melyekben otthoni felfedezésekről számolnak be emberek, akik vagy éppen most vásárolták az új lakásukat vagy házukat, esetleg egyéb ingatlanukat, vagy pedig már több éve ott laktak, de ennyi idő is kevés volt ahhoz, hogy bizony teljesen kiismerjék a házat, és új szobákat, járatokat vagy padló alatti egyéb titkokat fedeztek fel.

A legismertebb eset tavaly az volt, amikor a fürdőszobai tükör mögött találtak egy másik lakást, amely teljesen el volt rejtve a nyilvánosság előtt. A nő csak azt vette észre, hogy hideg árad a tükör mögül. Erről a hihetetlen felfedezésről rengeteg cikk jelent meg anno, hiszen tényleg egy kis, elzárt világ elevenedett meg előttük, miután kinyitották az elzért világot.

Azonban még ezen kívül is rengeteg érdekes sztorti lehetett megtaláni a neten. Egy új TikTok-videóban elképesztő látvány, ahogy a nő észreveszi azt, hogy mozog a padló, és már a kezdetek kezdetén úgy próbálja kinyitni, mintha számítana rá, hogy egy lejárat lesz valami különleges világba. Egy titkos ajtót talált, amelyet gondosan eldugtak a külvilág elől, és ez az ajtó egy kis pincébe vezetett, ahová a nő egyedül nem is mert lemenni.

Amúgy már három éve lakott a házban, de csak most fedezte fel, hogy eggyel több szoba van a házban, és erről nem is tudott még akkor sem amikor beköltözött. A félelmetes felfedezésről amúgy videó is készült, az pedig később kiderült, hogy valószínűleg a szesztilalom alatt alakították ki, hogy itt tárolják az alkoholt.

A felfedezés amúgy tényleg félelmetes:

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás