promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az élő közvetítés miatt bukott le a hűtlen pasi, kamerák rögzítették a történteket, párja mindent látott
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A híres zenész az élő közvetítésben nézte végig, hogy mit művel a hűtlen párja.

Teljesen átlagos nyaralásnak indult, aztán botrányba fulladt. A zenészként ismert Kayla G és párja az Egyesült Államokban ment el egy tengerjáró hajóra nyaralni, de a csinos nő nem számolt azzal, hogy haza már "külön" mennek.

Történt ugyanis, hogy míg a barátnőjével együtt a szobájukban készülődtek, a párja azt mondta, hogy elmegy keríteni valami ételt, de aztán Kayla-nak hatalmasat kellett csalódnia szerelmében.

A hölgyek szobájában ment a hajó fedélzeti kamerájának élő közvetítése, így Kayla G élő egyenesben láthatott mindent, ami ott történt. A férfi egy ismeretlen nőnek csapta a szelet. Sem Kayla, sem a barátnője nem tudta, ki lehet a dekoratív hölgyemény, de az egyértelműen látszott a képen, hogy a zenész szerelme túl sok figyelmet szentel neki, és ráadásul meg is ölelte őt.

Egy későbbi videóban aztán az is tisztán látszódott, hogy a férfi telefonszámot cserélt az ismeretlen nővel. Kayla ebben a pillanatban nem bírta tovább, azonnal fel akart menni a fedélzetre, hogy kiossza hűtlen párját. Hogy aztán megcsalásra is sor került volna, az nem kétséges, az azonban már megkérdőjelezhető, hogy a pasas valóban a tengerben kötött-e ki - ugyanis Kayla ezt állítja.

A zenész hozzátette, azért tartotta fontosnak felvenni mindent, ami a fedélzeten történt, mert így az exe nem tudta letagadni, hogy mit tett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás