promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti és Dallos Bogi döntöttek: sokan meglepődtek a váratlan lépésen
Borítókép:  Youtube - JoyHungary
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A házaspár közös döntést hozott, sokan felhúzták a szemöldöküket.

Kevés olyan filmbeillő szerelmespár van kis hanzánkban, mint amilyen Puskás-Dallos Bogi és kedvese, Puskás-Dallos Peti párosa. Mutatja ezt az is, hogy őket választották meg a szerelem nagyköveteinek a Celebrandi című műsorban. Hozzájuk fordultak tanácsért a sztárok ügyes bajos gondjaikkal, mivel Bogiék kapcsolata is sok nehézséget és és az idő próbáját is kiállta.

A Nyerő párosban is megmutatták, hogy milyen remekül tudnak együttműködni, sok ember szívébe lopta be magát a szerelmes pár. Peti nagyon sokat változott azért, hogy Boginak hű és méltó társa legyen, erről a műsorban vallott.

Elmondása szerint több száz nővel került már kapcsolatba, azonban Bogi a legkülönlegesebb mind közül, mellette meg tudott állapodni és teljesen lehiggadt. A rosszfiús imázs miatt nem volt könnyű elnyernie választottja szívét, sokáig az énekesnő nem tudta komolyan venni Petit, azonban ő kitartóan ostromolta a lányt. A jeget végül az törte meg, hogy vett Boginak egy biciklit és ennek átadásakor hívta újra randevúra: ekkor végül pozitív választ kapott.

Az X-Faktor forgatása alatt ismerkedtek meg, amikor elvállalták a zsűri szerepét, valószínűleg egyikük sem gondolta, hogy egy életreszóló döntést hoznak meg. A két fiatal már össze is házasodott és nem rég újabb fordulóponthoz ért a kapcsolatuk: megszületett közös gyermekük, akit mindketten hatalmas szeretettel vártak.

A sztárpár most meglepő döntést hozott: megmutatták kisfiuk arcát a nyilvánosságnak egy megható üzenettel, melyet a fényképpel együtt tettek közzé. Ez igencsak meglepő, tekintve, hogy egyre inkább afele hajlik a közvélemény, hogy a gyermeknek is vannak személyiségi jogai és ameddig nem tud hozzájárulni képei publikálásához, addig a szülei nem mutatják meg őt senkinek. Persze ez csak egy vélemény, nem lehet kijelenteni egyértelműen, hogy melyik viselekedésforma a jó vagy a rossz.

A baba viszont szemmel láthatóan nagyon boldog és egészséges, a szülőkön azonban látszanak a fáradtság jelei: nem könnyű egy újszülöttel.

A közös fotójuk, melyen látszik a kisbaba is a második kép, az előtte lévő pedig a pár első közös fotója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás