promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az első kép Puskás Peti és Dallos Bogi babájáról, megszületett a kis Ábel
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megszületett Puskás Peti és Dallos Bogi kisfia.

Puskás Peti és Dallos Bogi még a 2019-es X-faktor alatt szerettek egymásba. Eleinte Bogi nem vette észre Peti közeledését, de aztán adott egy esélyt a kitartó udvarlónak, és nem is bánta meg. Hamar fellángolt köztük a tűz, és 2021 februárjában el is jegyezték egymást.

Még ugyanabban az évben, augusztusban összeházasodtak, majd idén tavasszal jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják.

Puskás Petiéket legutóbb a Celebrandi című műsorban láthattuk együtt, Boginak ekkor már szépen gömbölyödött a pocakja; sokak szerint nagyon jól állt neki a terhesség, gyönyörű kismama volt.

Most pedig mindketten sugároznak a boldogságtól és a büszkeségtől, ugyanis Peti a közösségi oldalán közölte az örömhírt, hogy szeptember 7-én megszületett kisfiuk, aki az Ábel nevet kapta.

„Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat. Semmihez sem fogható érzés. Imádunk, szeretünk és mindig vigyázni fogunk rád Ábel. Köszönjük szépen azt a rengeteg szeretetteljes jókívánságot, kedvességet amit kaptunk a családunktól, barátainktól, tőletek az elmúlt 9 hónapban”

- írta az első képekhez Peti.

A poszt alatt egyre csak gyűlnek a gratulációk: többek között Pikali Gerda színésznő, Rácz Jenő, Bogdányi Titanilla szinkronszínész, Solti Ádám kedvese, Berni, Iszak Eszter, és Catherine Dederick Mardoll is üzent nekik a kommentszekcióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás