promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fedetlen keblekkel pózolt Gal Gadot, mindenkit magával ragadott a Csodanő szépsége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gal Gadot bevállalós képen mutatta meg természetes szépségét.

Gal Gadot talán annak idején nem is gondolta volna, hogy egyszer Hollywood egyik legismertebb sztárszínésze lesz, hiszen mióta előzör feltűnt Wonder Womanként a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című DC-filmben, az egész világon megjegyezték a nevét.

Gal Gadot igen izgalmas életutat járt be még azelőtt, hogy először munkát kapott volna egy filmben. 18 éves korában katonai szolgálatba állt, csatlakozott az Izraeli Védelmi Erőkhöz, mint harci edző. Elmondása szerint ennek a két évnek köszönhette, hogy annak idején megkapta Gisele szerepét a Halálos iramban 4. részében.

„Azt hiszem a legfőbb oka ez volt, hogy megkaptam annak idején Gisele szerepét, Justin Lin rendezőnek nagyon tetszett, hogy a hadseregben voltam és a fegyverekkel kapcsolatos ismereteimet szerette volna felhasználni”

- nyilatkozta egy korábbi interjúban a színésznő, aki 18 éves korában ráadásul megnyerte a Miss Israel szépségversenyt is, így 2004-ben ő képviselhette hazáját a Miss Universe-n Ecuadorban.

Később több nemzetközi kampányban láthattuk modellként, többek között a Miss Sixty, Huawei, Captain Morgan, Gucci és a Vine Vera reklámában is. 2015-ben a Gucci Bamboo parfüm reklámarca lett. Szerepelt a Cosmopolitan, a Glamour, a Bride, az Entertainment Weekly, az UMM, a Cleo, a Fashion, a Lucire és az FHM címlapján is. 2013-ban becslések szerint 2,4 millió forintra becsülték a fizetését, ami számos más, híres izraeli modell előtt állt.

2007-ben Gadot szerepelt a New York Post borítóján, miután részt vett a Maxim "Nők az Izraeli Hadseregért" fotózásán.

Nem túlzás, mikor azt mondjuk, hogy a Csodanő egy igazi hazafi, akinek mindennél fontosabb a származása, ezért nem csoda, hogy a közösségi oldalán is most kiáll a megtámadott Izraelért.

Gal Gadot mindezek mellett gyakran oszt meg magáról olyan képeket, amiken megmutathatja természetes szépségét. Most is egy ilyen fotó készült róla, amin nem visel melltartót sem. Gal Gadot-t hamarosan Kleopátraként láthatjuk a Wonder Woman rendezőjének filmjében, de ő alakítja majd a gonosz királynőt is az élőszereplős Hófehérke és a hét törpében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás