promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gal Gadot bugyi nélküli képet rakott ki magáról? A csodatestű Wonder Woman lenyűgözte a rajongóit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Gal Gadot egy bugyi nélküli fotóval örvendeztette meg a rajongóit.

Gal Gadot-t hamarosan Kleopátraként láthatjuk újra a mozivásznon, és bár eddig úgy tűnt, hogy a csodatestű világsztárral már nem számolnak a DC új irányt vett univerzumában, most szóba került, hogy talán mégis elkészülhet a Wonder Woman 3. része.

Gal Gadot még a hollywoodi színészsztárjk kirobbanása előtt, egy interjúban árulta el, hogy James Gunn-nal és Peter Safrannal együtt fejlesztenék a nagysikerű filmek harmadik epizódját, azóta viszont nincs hír arról, hogy a sztárjk bármiben is befolyásolta volna a meg nem erősített terveket.


Gal Gadot korábban úgy nyilatkozott a CNN-nek, hogy "imádja Wonder Woman szerepét alakítani, nagyon közel áll a szívéhez". A színésznő először a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben bújt a karakter bőrébe, azóta pedig már kapott két önálló kalandot, láthattuk Az igazság ligájában, valamint feltűnt vendégszereplőként a Shazam: Az istenek haragjában, illetve a Flash: A Villám-ban.

Gal Gadot-t most egy darabig még biztos nem látjuk új filmekben a Kleopátra elkészüléséig, addig nyomon követhetjük őt a közösségi oldalán, ahol nemrég egy igen bevállalós képet osztott meg a rajongóival. Az alábbi fotón úgy tűnik, mintha a világsztár bugyi nélkül pózolna a kamerának, és csak egy méretes, hófehér, kötött pulóver takarja el az intim testrészeket a kíváncsi szemek elől.

Mindenki Wonder Womanje ráadásul visszafogott sminkben is van, és így nem mindennap láthatjuk őt. Persze neki olyan gyönyörű arca van, hogy bármilyen smink nélkül is ugyanolyan szép lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás