promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsebbenyúlósan drágul a Disney+, a jelszómegosztásnak is vége
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Netflix után most a Disney+ is beszünteti a jelszómegosztást. 

Disney+ június 14-én indult el Magyarországon, de a Walt Disney Company nagyjából öt éve tette le a saját streaming oldala alapkövét. A Star Wars-, és a Marvel-tartalmak az igazi húzóerők a streaming szolgáltatásnál, de megannyi érdekes sorozatot is lehet találni. Hasonló módon működik mint a Netlix és úgy tűnik, hogy most az árak és a szabályok terén is követik egymást. 

Decembertől a szolgáltatásért 3 090 forintot kell majd fizetnünk havonta, a jelenlegi árhoz képest ez 600 forinttal több. Ha nem tartjuk be a jelszómegosztásra tett szigorítást, akkor még a fiókunkat is letilthatják. 

A Disney+ szolgáltatáson november elsejétől kell fizetnünk, ha mással is meg akarjuk osztani a fiókunkat a háztartásunkkal kívül. Megszegés esetén limitálhatják vagy törölhetik az előfizetésünket. Tehát a barátokkal, nagymamával megosztott lehetőség végleg elveszik, ha nem fizetünk érte. Ezt az összeget azonban még nem hozták nyilvánosságra. 

Minderről egy TikToker beszélt legújabb videójában, amelyből az is kiderül, hogy a hasonló változtatásokkal a Netflix hatmillió új felhasználót nyert. A platform hónapokkal ezelőtt függesztette fel a jelszómegosztás lehetőségét és egy kiskaput hagyott: fizetőssé tette a plusz alfiókok használatát. Emiatt sokan azzal számoltak, hogy a szolgáltató hatalmasat fog bukni, ám pont az ellenkezője következett be. 

Az  embereket egyelőre megosztja a hír, a videóhoz fűzött kommenteknél sokan úgy gondolják, hogy a változtatások ellenére is fenntartják az előfizetést, de sokan inkább úgy gondolkodnak, hogy lemondják és letöltik máshonnan a részeket. Az is kiderült, hogy sokan már nem is néznek tévét, inkább előfizetnek minden lehetséges streaming szolgáltatásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás