promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatódik a rendőrségi Benny Hill show, ezúttal egy drogdíler riasztotta őket mert eltűnt a cucc
Borítókép:  Erre még a rendőr sem volt felkészülve. Nem veszélyes tűzpárbajba, vagy szívfacsaró drámába csöppent, hanem valami sokkal abszurdabb helyzetbe.
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre még a rendőr sem volt felkészülve. Nem veszélyes tűzpárbajba, vagy szívfacsaró drámába csöppent, hanem valami sokkal abszurdabb helyzetbe.

Egészen lehetetlen helyzetben találta magát egy járőr, mikor az éjszaka közepén riadóztatták. A felvételből nem derül ki egyértelműen, hogy mikor tudta meg a rendőr, hogy aki kihívta, nem más mint egy hétköznapi drogdíler. Mert bizony a dílerek sok esetben teljesen hétköznapi emberek, nem rossz arcú gengszterek, mint a filmekben. Az történt, hogy a drogdíler épp egy ügyletet próbált lebonyolítani, amikor a vevő fogta magát, és ellopta tőle a drogot. A középkorú nő ekkor gondolta úgy, hogy jó lenne kihívni a rendőrséget, hiszen itt törvénytelenség történt, eltulajdonították a tulajdonát. Nem teljesen egyértelmű, hogy a nő maga is valamilyen szer hatása alatt állt-e, vagy szimplán csak tényleg nem gondolta át, hogy ha ő egy drogdíler, akkor nem a legcélszerűbb kihívni a rendőrséget. A videót itt lehet megnézni:

A rendőr komolyan nem hitt a szemének. Világosan látszik rajta az őszinte döbbenet, nem is igazán tudta eldönteni, hogy mégis mit csináljon ebben az abszurd helyzetben. Mint mondja

Ez a legnagyobb baromság, amit életemben valaha láttam. Hogy gondolhatta azt, hogy jó ötlet kihívni a rendőrséget, mikor valaki ellopja a drogot, amit megpróbált eladni neki?

A nő is csak zavartan nevet saját magán, majd bevallja, hogy valójában össze van törve. Ő csak próbált őszinte lenni.. A felvétel kevésbé vicces része, hogy az autó mellé van állítva az elkövető is, aki láthatóan teljesen beszámíthatatlan, végigröhögi az egész helyzetet, miközben telefonnal rögzíti az eseményeket.

Az amerikai kábítószerprobléma hosszú évek óta súlyos és összetett nehézséget jelent az Egyesült Államokban. Amerika egyik legnagyobb ellensége maga a drog, több embert öl meg évente, mint a fegyverek vagy az alkohol. A rendőrség tehetetlen. A probléma kiterjed az illegális kábítószerek, például a heroin, a kokain és a metamphetamine használatának növekedésére, valamint az országot sújtó opioidjárványra is, amelynek központjában az erősen függőséget okozó opioidok, például a fentanyl és az oxikodon állnak.

Ahogy a mellékelt videó mutatja, óriási a baj, azonban mi innen Magyarországról sem lehetünk nyugodtak, a droghasználat nálunk is súlyos problémát jelent. A napokban például egy gyöngyösi férfi döntött úgy, hogy önbíráskodónak áll, és szétver minden drogdílert, aki az útjába kerül, nem érdekli a törvény. Az esetről mi is beszámoltunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás