promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin elfogadta a kihívást, Trump csak pislogott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világbirodalmak vezetői nem ijednek meg egy kis hidegrázástól. Donald Trump egy felhőkarcoló tetején, Vlagyimir Putyin a tengeralattjáróján mutatta be, milyen fából faragják az erős vezetőt.

Donald Trump már három éve, hogy nem Amerika első számú vezetője, de ez nem akadályozza meg a TikTok felhasználókat, hogy továbbra is a volt elnököt állítsák párhuzamba Putyinnal. Így történt most ezzel a vicces videóval is, ahol azt láthatjuk, hogy az elnök elfogadja az Ice Bucket Challange kihívást - ez még 2014-ben történt, mikor tombolt az idióta kihívások kora. A politikus pedig már csak ilyen: miközben felelősségteljes döntésekkel kell irányítania egy országot, küzdenie kell a szavazatokért is, és az embereket sokszor jobban érdekli, hogy milyen show-t tud csapni, vagy mennyire jóképű egy választott köztisztviselő, mint hogy milyen valós teljesítményt nyújt. 

Trump ekkor mondjuk még nem volt elnök, és a legtöbben nem is igazán vették komolyan az indulási szándékát. Hivatalból azért már nem lehet így bohóckodni. Pedig Trump is jó volt ebben, szerepelt már valóságshowban, ütött ki pankrátorokat, nyilvános beszédeiben is rendszeresen botránkoztatta meg a hallgatóságot éles kijelentéseivel, sarkos megfogalmazásaival.

Főleg a Twitter-en volt nagyon aktív, bizonyára mindannyian emlékszünk rá, hogy a technológiai óriás törölte is a volt elnök fiókját, és csak a legutóbbi időkben tért vissza, mikor Elon Musk megvette a vállalatot, és átkeresztelte X-re. Mindenesetre ami az Ice Bucket Challange-t illeti, itt lehet megnézni az eredeti, teljes felvételt. Azért mi is pislogtunk volna, ha két szépségkirálynő a nyakunkba önt egy dézsa jéghideg vizet.


Ami Putyint illeti, ő nem a bohóckodásban erős. Az orosz elnök szkanderezést, judózást, kondizást, focizást és jéghokizást is bevállalt már a nagyközönség előtt, egyszer pedig delfinekkel úszkált. Mindenki ismeri a mémeket, amiken az elnök egy grizzly hátán lovagol, és a dolog nem véletlen. Egyszer pedig úgy adódott, hogy egy orosz tengeralattjáró tetején sétafikált, és ha már ott volt, gondolta megfürdik a jéghideg vízben,. Ez keményebb, mint az Ice Bucket Challange, de azért vicces látni az orosz elnököt, ahogy alsógatyára vetkőzik. Hogy pontosan miért vállalkozott a dologra, nem lehet tudni, elég valószínű, hogy nem a kihívásra reagált, hanem csak a szokásos férfias erődemonstráció miatt döntött úgy, hogy nekivetkőzik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás