promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek szoknyáját felfújta a szél, nem viselt bugyit korunk egyik leggyönyörűbb színésznője? A rajongók rengeteg kérdést tettek fel
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek apró szoknyában járt és kelt a tengerparton, amikor megérkezett a fuvallat.

Salma Hayekről elképesztő fotók készültek, a sztár, aki korábban olyan filmekben játszott, mint Adam Sandler oldalán a Nagyfiúkban, vagy említhetjük a Fridát, illetve a Desperadot, vagy éppen az Alkonyattól pirkadatig című alkotást.

Ám ennek a fajta fényképnek igazi kis történelme van.

A 21. század a digitális technika raktagyorsaságú fejlődéséről szól, így pedig ez magával vonta a média fejlődését is, és bár korábban is rengeteg lesifotó árasztotta el az életünket, óriási robbanás volt a lesifotók számát illetően az elmúlt időszakban. A paparazzok pedig mindig és mindenhol ott vannak, ahol mondjuk film forog, vagy a nagy események történnek. Sőt, a médiában egyes mozdulatoknak, jelenteknek és helyzeteknek nevet is adtak az elmúlt évtizedekben.

A híres színésznőről, Marilyn Monroe-ról készült egyszer egy nagyon híres fotó, amelyet utána a popkultúrában újra és újra felhasználnak, ez pedig az a jelenet, amikor a színésznő szoknyája fellibbent a fotósok szeme előtt, amikor éppen egy metrószellőzőrács felett állt. A fotó rövid időn belül már történelem is lett, és elindult a világhírnév felé, hogy aztán örökre velünk maradjon majd a mindennapokban. A jelenet amúgy a Hétévi vágyakozás című filmhez készült külső helyszínen, és a forgatás hírére 1954-ben nagyon sok ember érkezett a helyszínre. Szóval szenzációs marketingfogás volt az egész jelenet a filmnek is.

Az elbeszélések szerint akkor a helyszínen tartózkodott Marilyn férje is, a legendás Joe DiMaggio is, aki állítólag a jelenetet látva nagyon ideges lett, hiszen felesége mindenki szeme láttára fedte fel bájait. Ez már történelem, és ami érdekes, hogy ezt a szoknyalibbentős jelenetet már színesben is megnézhetjük.

A szoknyalibbentős mozzanat pedig a popkultúrába úgy vonult be, mint Marilyn Monroe-i pillanat, és ha a lesifotósok ilyet fényképeznek, a YouTube-on pedig számtalan válogatással találkozhattok, az egyik leghíresebb pedig Salma Hayeké:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás