promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ledobta a textilt Magyarország legszebb 27 éves nője, Blága Tünde bevállalós képeitől könnybe lábad a szemed
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Blága Tünde lett Magyarország legszebb nője, akinek bevállalós képeivel tele van a közösségi média.

Mindig is az volt az álma, hogy szépségkirálynő legyen, és ez már többszörösen is valóra vált. A Székelyföldön született Blága Tünde még csak 27 éves, de már Magyarországot képviselheti a Miss Universe világversenyen, miután megnyerte a Miss Universe Hungary 2023-as szériáját.

Először egy marosvásárhelyi szépségversenyen indult el, ahol harmadik helyezést ért el, majd 2016-ban megválasztották Erdély arcának. Ezután lett a Miss Earth Hungary győztese, így ő utazhatott 2019-ben a Miss Earth világversebyre, amit a Fülöp-szigeteken rendeztek meg.

Tünde jelenleg a modellkedésből él meg, de már megjelent egy könyve is Hideg korona címmel, amiről a közösségi oldalán is hosszasan írt. Most pedig ismét szépségkirálynő lett, szóval egyre csak zsebeli be az elismeréseket. Miután megnyerte a Miss Universe Hungary-t, a saját oldalán mondott köszönetet mindenkinek, egyben kifejtette, mit is érez most, hogy a fejére került a korona.

„Mindannyiunknak megvan a saját egyedi szépsége és kvalitásai, és nem csak egyetlen kép alapján kell megítélnünk egymást. Egy szépségverseny ennél sokkal többről szól - arról, hogy megtaláljuk az önbizalmunkat, összehangoljuk az erőnket és a célokat és közösségként támogassuk egymást. Tudom, hogy ez hatalmas felelősség, de minden erőmmel azon leszek, hogy méltó módon képviseljem Magyarországot a Miss Universe világversenyen. Ez az út minden egyes pillanata az életem egyik legemlékezetesebb része, és sosem fogom elfelejteni azt a sok támogatást és szeretetet, amit kaptam”

- írta Blága Tünde, aki gyakran oszt meg bevállalós képeket az Instagramján.

Bizony többször is előfordult már, hogy a 27 éves szépség megvillantotta tökéletes alakját a követőinek; mi pedig most ezekből szedtünk össze néhányat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás