promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az elégedetlen vásárló perrel fenyegetőzik, olyat tett a McDonald’s, amire nincs bocsánat
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A McDonald’s akkora hibát vétett, hogy most perrel fenyegetőzik az egyik vásárló.

Egy verőfényes nyári napon egy 85 éves nő beállt a McDonald's autós drive-jához és rendelt magának egy kávét. Ez az egész világon egy hétköznapi dolognak számít, kivéve ebben az esetben az Egyesült Államokban. A kiszolgálás rendben ment, a hölgy el is hajtott, majd amikor vezetés közben felkapta a poharát, hogy igyon a kávé fedele azonnal lepattant, és a rendkívül forró folyadék az idős hölgy hasára, combjára és ágyékára ömlött.

Mivel nem tudta pontosan, mit tegyen, visszatért a McDonald's étterembe, és elmagyarázta a helyzetet. Azt állítja, hogy az gyorsétterem munkatársai teljesen figyelmen kívül hagyták, állítólag megtagadták az incidens bejelentését, és egy órát várakoztattak, mielőtt a menedzser megérkezett. 

Az amerikai nő ezt nem hagyta annyiban ügyvédet fogadott és úgy döntött, hogy feljelentést tesz a McDonald's ellen. 

Ő egy idős hölgy, és több mint egy órát várt, hogy beszélni tudjon egy illetékes személlyel.  Senki sem segített neki semmit.  Saját magának kellett bemennie  a kórházba 

A feljelentés beadása után Peter Ou, a gyorsétteremlánc tulajdonosa/ üzemeltetője közleményében azt írta, hogy felülvizsgálja a keresetet, és ezentúl az alkalmazottainak be kell tartaniuk a biztonsági szabályokat - írja a Mirror. 

Az éttermeimben szigorú élelmiszer-biztonsági protokollok vannak érvényben. Ide tartozik, hogy  a  személyzetnek biztosítania kell a forró italok fedelének biztonságát. Minden vásárlói panaszt komolyan veszünk – és amikor még aznap Ms. Childress beszámolt nekünk tapasztalatairól, munkatársaink és vezetői csapatunk néhány percen belül beszélt vele, és felajánlotta a segítségét

- állítja Peter Ou.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás