promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka több százezres táskával borzolja a kedélyeket: a rajongói csak hüledeznek rajta
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka egy videó keretén belül mutatott be egy méregdrága táskát a rajongóinak. 

Rubint Réka közösségi oldalán egy nyereményjátékkal kedveskedett rajongóinak és nem is akármilyen nyereményt lehet bezsebelni nála. Úgy tűnik igazán szereti a rajongóit és a követőit, ugyanis egy méregdrága táskát ajándékoz hamarosan oda valakinek. 

Legyen a Tiéd ez a Gucci táska. Jelezd itt kommentben, ha sikerült regisztrálnod!

- írta a bejegyzéséhez a fitneszguru.

A feltöltött videójában pedig meg is mutatja a szóban forgó táskát, amelyet egy hatalmas Gucci logóval ellátott dobozból húz elő. Azt is hozzátette, hogy a nyereményért a most indult videótárjában kell regisztrálni, a sorsolást majd novemberben fogja tartani. A reitkül már ránézésre is egy vintage darabnak tűnik és ez az árán is meglátszik.

[[vid1]]

Az interneten találni olyan darabot, ami 2800 euróért kelt el, ez átszámítva több, mint egymillió forintot jelent. Az eBayen most például valaki majdnem 700 dollérár árulja a táskát, ami átszámítva körülbelül 250 ezer forintot jelent.

Réka bejegyzését pedig ezután elárasztották a kommentek, mindenki szeretné megnyerni az elképesztően egyedi és méregdrága táskát. 

Nem ez az első alkalom azonban, hogy egy luxustárgyat mutat meg a követőinek. Aki követi Schobert Norbi feleségét, Rubint Rékát, az tudja, hogy a népszerű fitneszedző gyönyörű autóval jár, már több éve egy álomszép Mercedes-Benz kíséri el őt az útjaira. Mivel rengeteget kocsikázik a híresség, így valószínűleg nagyon fontos neki, hogy a lehető legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb járgány elégítse ki az utazási igényeit. A három gyermekes édesanya ezért egy több tízmilliós modellel jár, ami sokaknak csupán álom.

 
 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás