promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új férfi lehet Gáspár Bea életében? Élő adásban derült ki az igazság
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Bea élő adásban beszélt arról, hogy van-e új hódolója. 

Gáspár Bea csütörtök reggel a Mokka adásában vendégeskedett, ahol egy finom fogást is elkészített, mégpedig egy sütőtökös finomságot. Orosz Barbara  a beszélgetés közben észrevette, hogy a Hal a tortán háziasszonyának valahogy megváltozott a kisugárzása, Váczi Gergő, a másik műsorvezető pedig rögtön rá is kérdezett, mi állhat háttérben.

Még mielőtt belemerülsz a főzésbe, meg kell, hogy mondjam, hogy amúgy totál más a kisugárzásod. Egyrészt szenzációsan nézel ki, valami történt veled? 

- tette fel a kérdést Beának Orosz Barbara. 

Új pali?

- szögezte neki a kérdést Váczi Gergő, annak ellenére, hogy tudja, hogy Bea és Győző már évtizedek óta alkotnak egy párt.

Gáspár Bea eloszlatott ezután minden felvetést és elárulta, hogy valójában egy diéta kellős közepén tart, ennek köszönhető, hogy ilyen mesés formában van. Három évvel ezelőtt egy gyomorszűkítő műtéten is átesett, de most egy kapszula segít neki a fogyásban, aminek már a reklámarca is lett. 

Azt is hozzátette, hogy a munkájából adódóan nehéz helyzetben van, ugyanis sokszor zsűrizik versenyeken, ahol elvárás, hogy meg kell kóstolni az induló ételeket. Mindez azonban inspirálja is, ha túleszi magát, akkor próbál arra figyelni, hogy a következő nap kevesebbet egyen. A sport is megjelent az életében, amit korábban ki nem állhatott: most edzésekre jár.

A hobbim lett a munkám, eddig is állandóan főztem. Most pénzt kapok érte, ez nagyon inspiráló

- tette hozzá továbbá Gáspár Győző felesége a műsorban, akinek már férjétől sem kell pénzt kérnie, mióta gasztróguru lett belőle. 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás