promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márkot durva vád érte: fiatal sztárt lophatott meg?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Manuel annak idején együtt dolgozott Lakatos Márkkal, ám a közös kollekcióból csak kevés pénzt látott a fiatal zenész. 

Osváth Zsolt ZSHOWTIME című online műsorában Manuel volt nemrég a vendég, amelyben sorra vették a fiatal tehetség életét. Gödöllei Emánuel az X-Faktorból indult, majd megrázó gyerekkora után egészen mahasra küzdötte fel magát. 

A műsor ideje alatt azonban nem volt minden felhőtlen számára, egy-két buktató is megtörtént vele. Annak idején ugyanis villám jelzéssel ellátott ruhadarabokat viselt, amelyet Lakatos Márkkal álmodtak meg közösen. Később árulni kezdték, ám az énekes elmondása szerint a bevételeknek csak egy nagyon kis részét kapta meg. 

Ezt ő így kitalálta, és abból nem tudom, hogy mennyit adtak el, de per darab volt ilyen 27 ezer vagy mennyi, nem tudom. Utána én láttam belőle, mondjuk, egy ilyen negyven-ötven ezer forintot úgy, hogy ő eladta az egészet. Nyilván ennek volt egy anyagköltsége is, meg minden, de azért, tudod, hogy ebben azért több pénz van

- nyilatkozta Manuel Osváth Zsolt kanapéján. 

Ezután Lakatos Márk sem hagyta magát, ő TikTok-oldalán reagált egy videóban Manuel szavaira. Teljességgel tagadta a vádakat, majd leszögezte, hogy ő szereti a fiatal zenészt, saját márkás dolgait is odaadta neki a műsor során. 

Manuel kicsim, annyit akarok neked mondani, hogy emlékezz vissza, hogy amikor az X-Faktor után januárban leültünk, meghívtalak abba a nagyon drága étterembe, hogy megköszönjem az együttműködést, és odaadtam neked tényleg azt a pénzt, amit keveselltél. Ugye azt is megbeszéltük, hogy gyakorlatilag az RTL az első pillanatban lefújta az egész bizniszt, a kereskedelmi osztály, mert azt mondták, hogy a te kiadóddal, meg nem tudom mivel olyan szerződés van, hogy a merch-öket meg mindent csak ők meg az RTL csinálhatja. Gyakorlatilag alig adtunk el néhány darabot a pulcsiból, mert nem lehetett, letiltották.

- hangzik el Márk TikTok videójában. 

Azzal folytatta, hogy valószínűleg amikor ezeket elmondta Manul "be volt bambucsázva", szerinte ekkor még nem hagyott fel a szerek fogyasztásával. 

@lakatosmarkstyle A szerek elveszik a memóriát! De akkor én miért emlékszem mindenre kristály tisztán? @manuelsingx @Osváth Zsolt | ZSHOWtime | #nincsbiras #csillagszóró #nekedbeakaromlatni #nekedbelegyen #foryou #fy #magyartiktok #manuel #xfaktor #voice eredeti hang - Lakatos Márk

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás