promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámaian sokkoló videót közölt a TV2, élő adásban játszották be a valósághős szenvedéseit
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő felvételeknek lehettek szemtanúi a nézők a Tények Pluszban.

Segítség, bajban vagyok!

- ezt a címet adták a hírnek a TV2-n, majd olyan felvételek következtek, amelyre a tévénéző biztosan nem számított, a hírt Marsi Anikó olvasta fel az adásban, majd tényleg megdöbbentően drámai videók jelentek meg a képernyőkön. Az egykori valósághős-szereplő, VV Virák, aki az RTL Klub ikonikus valóságshowjában vett még részt pár éve a felvételek szerint élőben közvetítette, ahogy összebalhéznak. Világ nemrég a közösségi média segítségével videókkal mutatta meg az embereknek, hogy pontosan mi történik vele. A felvételek pedig meglehetősen felkavarók. A legújabb felvételeken is az látszik, hogy baj van, és Virág bizony kétségbeesetten kéri a segítséget, bárkiét.

Korábban Virág amúgy több árulkodó posztot is közölt az egyik közösségi média oldalán, amelyekben többek között azt írta, hogy nem kíváncsi már senki beszólásaira sem az utcán, sem kommentben, sem pedig üzenetben. Ekkor a rosszakaróira fakadt ki az egykori valósághős-sztár. A posztban Virág arról is beszél, hogy segítségért fordult, és majd egyszer minderről be is fog számolni.

Virág kálváriája amúgy még hónapokkal ezelőtt kezdődött, amikor egy meglehetősen sokkoló videóval hívta fel magára a figyelmet a közösségi média térben, majd erről nagyon sok lap is beszámolt országszerte, így nagy nyilvánosságot kapott az eset. A felvételen lehet látni, hogy Virág sír és zokog, és az események meglehetősen el is fajulnak a háttérben,

majd nyomdafestéket nem tűrő kifejezések hallatszanak.

Íme az elképesztő felvételek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás