promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Baywatch sztárja semmit sem bízott a képzeletre, szinte mindent megmutatott magából
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Donna D'Errico sokat mutató bikiniben szexizik Instagram-oldalán, a rajongói alig tudnak betelni vele. 

A Baywatch 55 éves sztárja egyszerűen lenyűgözte a rajongóit egy igencsak szűk és sokat mutató kék fürdőruhában. Donna közösségi oldalára még egy lassított videót is közzétett, amelyen egy kültéri boltív alatt sétálva szexizik. 

A bikini alig takarta a testét, egy biztos: az egykori Playboy-modellnek jó érzéke van a merész bejegyzésekhez. 

Ó, kislány, mikor hagyod abba, hogy bikinis képeket posztolj magadról? #Soha.

- tette fel a költői kérdést a fotójánál. 

A videóhoz pedig mindössze annyit írt, hogy kövessék az OnlyFans oldalát, ahol még több és még merészebb fotókat mutat magáról - írja a Mirror.

A rajongók imádták az új képeket, és támogató üzeneteket küldtek Donnának. Az egyik kommentelő a következőt írta: "Kérlek, soha ne hagyd abba a bikini vagy bármi olyasmi közzétételét, amiben jól érzed magad, vagy amit szeretsz viselni".

Egy hozzászóló pedig úgy fogalmazott "Csodálatosan nézel ki. Kíváncsi vagyoki, hogy megosztod-e valahaa bőrápolási rutinod, és azt, hogy milyen termékeket használsz. Olyan fiatalnak nézel ki". 

Donna D'Errico amerikai színésznő és modell. 1995 szeptemberében a Playboynak pózolt a hónap játszótársaként, és főszerepet kapott a Baywatch című televíziós sorozatban. Sokan Donna Marcoként ismerhetik a világhírű sorozatban 1996-tól 1998-ig játszott. Azóta is színészkedik, 2022-ben a Frank és Penelope című filmben volt látható. Már 55 éves, de az általa megosztott fotókon 30 évesnek sem néz ki. Meglepő, de két gyermek édesanyja, 2007-ben vált el a férjétől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás