promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyire rosszul van Bruce Willis? Saját betegségével sem lehet képben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis állapotáról felesége osztott meg néhány információt. 

Emma Heming Willis az NBC Today című műsorában elmondta, hogy nehéz időszakon vannak túl. Úgy fogalmazott, hogy miután kiderült, hogy Bruce Willis afáziával küzd, a család mindennapjai átrendeződtek, komoly terhekkel kell szembesülniük. 

Amit tanulok, az az, hogy az afázia nehéz. A diagnosztizált személynek, de a családnak is.Ez nincs másként Bruce-nál sem jómagamnál és a lányainknál. Amikor azt mondják, hogy ez egy egész családra kiterjedő állapot, akkor már tudom miről beszélnek 

- nyilatkozta Emma Heming Willis, aki 2009 óta házastársa a Die Hard sztárjának, ám most gondozótársá is vált. 

Emma szerint még az is kérdéses volt, hogy férje, Bruce Willis egyáltalán tisztában van-e vele, hogy afáziát diagnosztizáltak nála. Azt azonban nem árulta el, hogy egyáltalán milyen módon tudatták vele a betegséget vagy jelenleg tisztában van-e vele. 

Az volt a legfontosabb, hogy meg tudjuk mondani, mi a betegség, elmagyarázzuk, mi az, mert ha tisztában vagyunk vele orvosi szempontból, mindennek van értelme. Fontos volt, hogy tudassam a lányokkal, hogy valójában mi ez, mert nem akarom, hogy az apjuk diagnózisához vagy a demencia bármilyen formájához bármilyen megbélyegzés vagy szégyen kötődjön.

 

A párnak két kislánya van, Evelyn és Mabel, a 68 éves Willisnek pedig három felnőtt lánya született az első feleségétől és színésznőjétől, Demi Moore-tól. A család olyannyira összetart, hogy a világhírű színésznő is kiveszi a részét volt férje ápolásában, többször osztott róla meg fotót közösségi oldalán és adott helyzetjelentést az álllapotáról.

 

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás