promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi bujálkodásától teljesen zavarba jövünk, de nem tudunk nem odanézni annyira kitette mindenét
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi nem gondolta túl a nyári szettjét, lényegében semmit nem viselt.

Ha meg kellene neveznünk egy embert, akinek az élete egy igazi tündérmesére hasonlít, akkor valószínűleg sokaknak Palvin Barbi jutna eszébe. A szépséges modell 29 éves, azonban szinte már mindent elért, amit emberileg lehetséges:

Botrányoktól mentesen jutott fel szakmája csúcsára és bárkivel találkozik, mindenki szuperlatívuszokban nyilatkozik róla. Tökéletesen el tudja választani a munkáját a magánéletétől: szerelmével nem régen házasodtak össze és a két fiatalról süt a szerelem és a boldogság.

A divatvilág a lábai előtt hever: a legnagyobb márkák akarnak vele dolgozni és első magyarként sikerült neki bekerülni a világhíres Victoria Secret angyalok közé is.

Egy egész világgal ismertette meg Magyarországot, amit amolyan missziójának is tekint: rettentően büszke a hazájára, a származására és ahol csak lehet hangoztatja azt, hogy honnan is jött. Esküvőjét is itt tartotta, amiről úgy nyilatkozott, hogy fel sem merült benne, hogy ne Magyarországon mondja ki a boldogító igent.

Barbi a modelleknek már azt a generációját képviseli, akik egy szép, egészséges, tónusos testképet közvetítenek, sosem volt híve a kóros soványságnak és szerencsére ezt a szakma sem várja el tőle, valószínűleg nincs ember, aki bármit is változtatna rajta.

Csodálatosan néz ki a vörös szőnyeges, hatalmas tüll és szatén ruhákban, de akkor is minden tekintetet magára vonz, ha egyszerűen csak leszalad a boltba és valami olyan darabot vesz fel, amit nem egy híres tervező készített. Az igazi szexiségét a magabiztossága és a kedvessége adja, valamint az, hogy teljesen azonosulni tud az úgynevezett "szomszédlány" kategóriájával: aki gyönyörű, de hétköznapi módon.

Most éppen egy elég extrém darabott választott ki magának, egy kis napozáshoz: Palm Springs-ben a lenti darabot kapta magára egy kellemes nyári-őszi napon. Bár valószínűleg nem egy designer darabról van szó, az biztos, hogy fantasztikusan kiemeli Barbi formáit és igazi dívaként vonulhatott végig benne az utcán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás