promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit szokatlan szerepkörben dolgoztatta Krausz Gábor, megdöbbentő mit kért tőle a sztárséf
Borítókép:  Youtube - Nemazasrac
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Álmunkban sem jutott volna eszünkbe az, hogy mit kért Krausz Gábor Tóth Gabitól.

Hatalmas bulvárpofont kapott Magyarország kicsit több mint egy hónapja: Krausz Gábor és Tóth Gabi válásától hangos a sajtó és az emberek még mindig ki vannak éhezve minden apró információmorzsára. A történetnek van még egy szereplője, a Fricska együttes táncosa, Papp Máté Bence rabolta el Gabi szívét, az eddigi történetek alapján ő vezethetett a sztárpár szétválásához.

Azóta nem győzzük kapkodni a fejünket a rengeteg történés közepette: Krausz Gábor elvállalta a Dancing with the Stars szereplését és elárasztják a netet Mikes Annával közös fotói, elvállalt egy nagyon menő és nagy presztizsű állást Ausztriában, valamint internetes posztokkal üzengetnek egymásnak a volt szerelmesek.

Kevesen emlékeznek, de Krausz Gábor írt egy szakácskönyvet, Családom és egyéb receptfajták címmel, melyben tőle szokatlan nyíltsággal és részletességgel beszél magánéletéről és Tóth Gabival való kapcsolatáról is.

Már rögtön az előszó érdekes meglepetést rejt: amikor a sztárséf megköszöni a segítséget, melyek a példány elkészültéhez vezettek, felesége neve is ott virít, egészen szokatlan pozícióban.

Ahogy Gábor írja, a felesége az előkészületek alatt fodrászként és sminkesként erősítette a sávot, ami Gabi egy egészen új, szokatlanul kreatív oldalát mutatja be. Még régebben, a vadabb korszakában sokat sminkelt, ám ezek a sminkek nem épp a művésziességről voltak híresek, utána pedig édesanyakánt már sokkal kevesebbszer mutatta meg, hogy milyen is az amikor "feltuningolja" magát.

Új párja mellett úgy néz ki, hogy kivirult, mivel egyre több olyan fotót oszt meg magáról, amiről könnyű elhinnünk: igen, ez a manírok nélküli, igazi Tóth Gabi. A magyar díszítésű népi szettjeit igazi csajos darabokra cserélte, melyek csinosak és elegánsak egyben, haján is változtatott és nem mellesleg a fényképek alapján a sminkelés is visszatért az életébe.

A képeket elnézve elhisszük, hogy hathatós segítsége volt Gábornak, valószínűleg a szépségipar világában is megállná a helyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás