promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti mennydörgő szavakat intézett a férfiakhoz, sokakat magára haragított a fiatal műsorvezető
Borítókép:  Youtube - Kadarkai
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puskás Peti nem tett lakatot a szájára, rengeteg magyarnak nem tetszett amit mondott.

Kevés olyan éles személyiségváltozást lehet látni, mint amilyen Puskás Petié volt. A nagydumás nőcsábász fiú teljesen megszelidült és nagyon sokszor szólalt fel azóta a klasszikusnak számító, ám romboló férfi-női sztereotípiák ellen.

Elmondása szerint nagyon nehéz volt meghódytani Dallos Bogi szívét, azonban ő töretlenül ostromolta az énekesnőt, aki végül egy bájos ajándék után kötélnek állt és hajlandó volt adni a szerelmes férfinak egy esélyt.

Peti egy biciklivel lepte meg Bogit, akit annyira meghatott ez a gesztus, hogy ekkora kezdte elhinni, hogy a fiú valami komolyabbat szeretne tőle.

Szerepeltek a Nyerő párosban, ahol tévétörténelmi pillanatot sikerült összehozniuk: amikor Puskás Peti bevallotta, hogy hány nővel kavart már össze, Bogi teljesen összeomlott és párjának alig sikerült megvigasztalnia.

Azonbén végül el sem állt közéjük, olyannyira nem, hogy őket kérték fel a Celebrandi szerelmet kereső párjainak mentorálására, mivel úgy gondolták, hogy ennyire autentikus és cuki pár mint ők, tutira sikerre viszik a műsort.

Egyébként Peti nem híve a klasszikus férfi-női feladatmegosztásnak sem: többször elmondta, hogy mindenben segít a héz körül, egyáltalán nem várja el, hogy Bogi főzzön, mosson és takarítson rá. Szokatlan módon az esküvőnél nem csak Bogi vette fel a Puskás vezetéknevet, hanem Peti is a Dallost, ezzel is mutatva, hogy ők teljesen egyenjogú felek a kapcsolatban.

Peti most egy szintén férfiak által preferált hagyományra reagált: mivel nem régen született meg a kisgyermeke, ezért teljes mértékben az apaság tölti ki a mindennapjait. Azt kifogásolta, hogy nem érti azokat a férfiakat, akik ezt az időszakot nem a családjukkal töltik, konkrétan kiemelte a tejfakasztó buli szerinte káros jelenségét.

Ahogy fogalmazott, ennek az időszaknak nem arról kellene szólnia, hogy az édesanya egyedül marad a férfi pedig lerészegedik valahol, hiszen ezek fontos pillanatok és sosem térnek vissza ha valaki egy buli miatt kihagyja ezeket.

Ebben a bejegyzésben olvashatjátok Peti saját szavaival a véleményét:

Természetesen a posztja megosztotta az embereket: sok édesanya megköszönte, hogy végre valaki ki meri ezt mondani, mert egyáltalán nem szükséges a tejfakasztó buli ahhoz, hogy a gyermeket táplálni lehessen, ez csak egy kifogás arra, hogy a férfiak egy kicsit elszabaduljanak.

Volt azonban olyan, aki szerint ez tökéletes lezárása a 9 hónapnyi aggódásnak és izgalomnak, amely a férfiak számára is megterhelő és jól esik ezt ilyen módon lezárni.

Határozottan egymásnak esett a két tábor, Peti pedig több kommentre is válaszolt és teljes mértékben kiállt a véleménye mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás