promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly mellet találta magát Hugh Grant felesége, Franciaországban kapták őket lencsevégre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anna Elisabet Eberstein 19 évvel fiatalabb férjénél, és a 30 évvel a brit királynál. Ennek persze valójában semmi jelentősége sincs.

 

Amióta világ a világ, de leginkább amióta létezik televízió és újságírás, azóta tartja lázban az embereket a brit uralkodó család - akikről egyébként kevesen tudják, hogy eredendően német gyökerekkel rendelkeznek. A 90-es években Diana hercegnő fesztelen természetessége mozgatta leginkább az olvasók fantáziáját, aminek sajnos mind tudjuk, milyen tragédia lett a vége.

Mostanában arról cikkeznek a legtöbbet, Diana hercegnő fiai hogyan boldogulnak az életben: Harry herceg rendszeresen kerül az újságok címlapjára, amiért Meghan Markle-t vette feleségül, mivel az amerikai hölgy nem rendelkezik nemesi felmenőkkel, és az ebből fakadó különbségek sok ellentétet szítnak a Windsor-ház kulisszái mögött. Vilmos ilyen szemponból sokkal szerencsésebben választott párt, Katalin hercegné elegáns ruhakölteményeiről rendszeresen zengenek ódát a rajongók.

A közelmúlt legnagyobb híre mégis az, hogy II. Erzsébetet halála után fia, III. Károly váltotta a trónon. A király és felesége, Kamilla királynő a héten Franciaországba látogatott, ellátogattak ahhoz a sétányhoz is, amit II. Erzsébet tiszteletére az elhunyt uralkodóról neveztek el. III. Károly látogatása kapcsán látványos fogadást rendeztek a Versailles-i kastélyben, ahol számos híresség is megjelent.

Hugh Grant felesége, Anna Elisabet Eberstein valószínűleg maga sem gondolta öt évvel ezelőtt, amikor igent mondott a romantikus komédiáiról ismert angol filmsztárnak, hogy egyszer majd a brit király mellett találhatja magát. Most azonban pontosan ez történt, hiszen Emmanuel Macron őt is vendégül látta III. Károly fogadása alkalmából.

Az fogadásról készült videofelvételen sajnos csak annyi látszik, hogy a Grant házaspár közvetlenül a francia elnök és a brit uralkodó mellett kapott helyet, a svéd színésznő ezeken pont nem tűnik föl, viszont a fogadás előtt készült vörös szőnyeges fotókon Grant és felesége is láthatóan nagyon jól érezték magukat.

Az alábbi videókon mi is meggyőződhetünk arról, hogy micsoda fényűzéssel jár egy ilyen est, a vájtszeműek itt számos egyéb hírességet is kiszúrhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás