promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle és Harry herceg külön úton folytatják, ez a kép döntött a sorsukról a szakértő szerint még 2020-ban
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindig kiderülnek még nagyon fontos részletek ahhoz, hogy megint közelebb kerüljünk, mi történt valójában.

Az elmúlt időszakban elképesztően sok cikk jelent meg azzal kapcsolatban, hogy hányadán áll Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata, tényleg igazak lehetnek a pletykák, hogy a sussexiek a szakítás szélén táncolnak, és kapcsolatuknak már nincs sok hátra? Nos, pro és kontra rengeteg dolog, cikk és szakértői megszólalások garmadája jelent meg a témában, ám mintha sátántangót játszanának velünk, hiszen előrébb és hátrébb sem jutott az ember, ha a topikban el szeretne igazodni.

Ám nemrégiban egy testbeszéd-szakértő fontos megállapításokat tett a két személyt illetően, miszerint gesztusaik, mozdulataik és az egymás irányába mutatott érzelmek alapján nagyon is közel állnak egymáshoz. Nagyon erős kötelék fűzi őket össze a mindennapokban, ám már más kérdés akkor, ha a királyi családdal kapcsolatos kötelékeket firtatjuk, hiszen köztudott,

hogy Meghan Markle és Harry herceg szakított a családdal, legalábbis ami a szorosabb kapcsolatot illeti.

Egyes források szerint nagyon fontos lehetett ebben a szakításban az a kép, ami még korábban készült a Buckingham-palotában. Andrew Morton királyi szakértő szerint Meghan és Harry alaposan meglepődött a 2020-ban készült képek láttán, amelyen II. Erzsébet mellett Vilmos és Károly herceg szerepeltek, illetve a kis György hereg. A képen tehát az örökösök szerepeltek. Harry és Meghan számára egyes elképzelések szerint ekkor vált világossá, hogy nélkülük is biztosított a monarcha sorsa.

A kép nyilvánosságra kerülése után két nappal közölték, hogy nem szeretnének tovább a brit királyi család tagjai maradni. Egyes leírások szerint pedig ekkor Vilmos kiabált is Harryvel a döntés miatt, hogy kiszállnak a család életéből.

(via Sassy)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás