promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bíró Ica facebook oldalán mutatta meg a magazin fotózásból kimaradt forró képet, férfiak ezrei írtak sóvárgó kommenteket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Metal Lady legutóbbi magazin fotózásából olyan kimaradt képet posztolt közösségi oldalán, amit nosztalgikus érzésekkel fogadtak rajongói.

Az elmúlt néhány évben Bíró Ica ingatlanjai kapcsán számos hír miatt a középpontba került a művésznő, az idő előrehaladtával pedig igaza a kitartásával együtt győzedelmeskedett. Hallhattuk a Schobert Norbi botrány kapcsán is, ugyanis elmondása szerint a fitness guru valótlan állításokat közölt a médiák képviselőinek, aki Ica segítsége nélkül nem került volna a köztudatba. Legalábbis számos információ és rengeteg nyilatkozat erre enged következtetni. Reméljük hamarosan az igazság is kiderül és megtudjuk mi történt a két fitness mágus között.

Addig is érdemes Bíró Ica életébe mélyebben betekinteni, ugyanis a Metal Lady visszatért! Nem csak a színpadra a Stress zenekar állandó vendégeként, de a magazinok címlapján is egyre többet találkozhatunk vele, ahol kifejezetten vonzó és szexi megjelenéssel kápráztatja el férfi rajongóit.

Ica 66. életévét tölti sikert sikerre halmozva és még számára is furcsa az a sok szeretet, amit az emberektől kap. Visszatért a médiába is, hiszen a lakhelyéhez közeli helyi tv-nél vállalt állást, de igen gyakran láthatjuk a tv képernyőjén a reggeli műsorokban is, ahol mindig egy éppen aktuális dologról nyilatkozik.

Pontosan ez történt legutóbb is, amikor az egyik divatmagazin felkérte egy fotósorozat elkészítésére, ahol is rengeteg szexi képet készítettek róla. Egy azonban valamiért nem került bele a válogatásba, amit közösségi oldalán használt fel és megmutatta rajongóinak, hogy éppen mit is viselt a kabát alatt.

Szemek és szájak maradtak tátva Ica testét meglátva, amely férfiak komment cunamiját eredményezte a közösségi oldalon. Senki nem gondolta, hogy a divatfotózás nincsen korhoz kötve, a művésznő esetében legalábbis egy tökéletes formában lévő alakot pillanthattunk meg, amely minden bizonnyal még sokáig így is marad és még rengeteg hasonló poszttal kápráztatja el közönségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás