promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó fényüző luxusotthonának olyan lesz a kertjében, amit még a hollywoodi hírességek sem vállalnak be
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó és Hajmásy Péter egy impozáns és fényűző luxusotthont látnak maguk előtt, aminek minden négyzetméterét megtervezték.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2020 októberében jöttek össze, de elég sokáig sikerült titkolózniuk. Anno két éve jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Azután persze már a Nyerő párosban is szerepeltek, de közben mégis meg tudják oldani, hogy ne szegeződjön rájuk minden szempár.

A szerelme az RTL műsorvezetőjének már a kezét is megkérte Dominikán. Bár az esküvőt még halogatják picit, de tavaly júliusban megszületett első közös gyermekük, Alex, ami egy újabb mérföldkő volt az életükben.

Ez csak megerősítette a kapcsolatukat, és Nádai Anikó szerint Péter valóban nagyon jó apuka. A családbővítésen persze nem gondolkoznak, előbb szeretnék megépíteni az álmaik otthonát.

Most jelenleg még Budapest belvárosában élnek, de másfél évvel ezelőtt leltek rá arra a telekre, ahol elképzelik a luxusházukat. Az RTL műsorvezetőjének a friss posztjából kiderül, hogy már meg is kezdték az építkezést, és közben már a szigetelést csinálják.

„Már nagyon szépen haladunk… Ez az egész egy álom. El sem hiszem, hogy ilyen szerencsések vagyunk”

- írta anno egy régiebbi posztban Nádai Anikó, akinek az Instagram oldalán az egész építkezést nyomon lehet követni.

Az sztárpár persze nem bízott semmit sem a véletlenre, és a luxusotthonuk minden négyzetméterét alaposan megtervezték. A háznak van látványterve is, amit a lenti videóban megtekinthettek. Azért teljesen más lesz ez, mint Budapest belvárosában felnevelni a gyermeküket.

Pedig megfogadták, hogy építkezésbe soha nem vágnak bele, de Nádai Anikó nagyon izgatott, ezért is indította el ezt az Instagram oldalt. A műsorvezető olyan extrákat is szeretne, mint mondjuk egy mozi a kertben. A lenti posztban tudtok lapozni, hogy milyen elképzelései vannak ehhez. Azért ez már valóban luxusnak számítana.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás