promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó olyan tüzes képet rakott ki magáról, hogy Szabó Zsófi is lángba borult tőle
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó fotóját még Szabó Zsófi sem hagyta szó nélkül.

Nádai Anikó és Szabó Zsófi nagyon jó és régi barátnők. Gyakran látni, hogy egymás fotóit kommentelik be a közösségi médiában, és ez most történt másképp. Ezúttal a Házasodna a gazda műsorvezetője rakott ki magáról egy mondhatni igen tüzes képet, ami alatt Zsófi is kifejtette a véleményét.

A Reggeli című műsor házigazdája egy tűz emojit küldött barátnőjének, ezzel utalva arra, hogy Anikó tényleg mennyire tüzes rajta.

A követői közül néhányan már nem voltak ennyire elragadtatva a látványtól. Nagyon úgy tűnik, hogy Nádai Anikó stílust váltott, hiszen szemlátomást új hajszínnel mutatkozott. A műsorvezető ráadásul nem kicsit felkeltette a rajongók érdeklődését azzal, hogy egy fekete szívet tett csak a posztjához - ebből valaki arra gondolt, hogy valami tragédia történt a családban.

Többen viszont szóvá tették, hogy a régi Anikót jobban kedvelték:

„Nekem a korábbi Anikó sokkal jobban tetszett. Ezen a képen Péter Szabó Szilvire emlékeztet”

„Kár, hogy felismerhetetlen! Hová lett a kedves Anikó arc? Ki ez a nő? Bárki lehetne, - itt van a gond! Eltűnt az egyéniség, a személyiség!”

„Hol a bájos Anikó????”

Persze többen is dícsérő szavakkal, emojikkal illették őt a kommentszekcióban, szóval eléggé megoszlanak a vélemények arról, hogy az új stílus jól áll-e Anikónak vagy sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás