promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ganxsta Zolee tömegverekedésbe keveredett külföldön, ahol elszabadult a pokol
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem is Ganxsta Zolee lett volna, ha ne keveredett volna külföldön egy jó kis balhéba.

Ganxsta Zolee, eredeti nevén Zana Zoltán, idén ünnepelte 57-ik születésnapját. A zene iránti szenvedélye már fiatalon megmutatkozott. 1988-ban csatlakozott az Őrjítő Gyógyhullám nevű együtteshez, majd több rockzenekarban is játszott dobosként. A rappeléshez a Sex Action nevű zenekarban kezdett hozzászokni, amelynek nyolc évig volt a tagja. A művészneve már itt elkezdett ráragadni.

Közben már 1995-ben megalapította saját zenekarát, a Ganxsta Zolee és a Kartelt, amely a gengszter hiphop műfajának legnépszerűbb képviselője lett Magyarországon.

Később egy háború is kirobbant köztünk Dopeman-nel, miután a rapper elhagyta a zenekart. A kibékíthetetlennek hitt feleket végül Ábrahám Róbert hozta össze a Heti Freak Show műsorában.

Ganxsta Zolee nemcsak zenélt, hanem színészként is kipróbálta magát. Több filmben és sorozatban is szerepelt, például a Kaméleonban, az Aranyéletben vagy a Keresztanyuban, és persze számos tévéműsorban is feltűnt.

Ganxsta Zolee imádja Argentínát, és anno a latin-amerikai kalandjairól beszélt Az Utazási Podcast-ben. A művész imádja az ottani embereket, a mentalitásukat, a focijukat, a kajájukat, a zenéjüket, beleértve a tangót is, egyszóval mindent. Persze nem is lenne, ha ne került volna ott is egy tömegverekedésbe.

„Argentínában forgattunk egy butuska sorozatot, amikor a Fiesztás Tibivel és Bárdosi Sanyival kitaláltuk, hogy menjünk mulatni utolsó este egy argentin diszkóba. (…)Kör alakú tánctér volt, italok letéve. Könnyen billentek, figyelni kellett. Nézzük meg a gádzsikat! Ekkor a Fiesztás Tibi első lépésére egy nagy sörösüveg berepült a tánctérre... dirr! Tömegverekedés tört ki”

- mesélte Ganxsta Zolee, akik így öt percet tudtak eltölteni a helyen.

Azt is tudni kell, hogy a kidobók mindenkit szúrós szemmel figyeltek, természetesen a bulizni vágyó magyar hírességeket is. Argentínában az ilyen elő szokott fordulni, szóval aki arra jár, csak óvatosan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás