promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Remélem, már nem fáj” – férfival bújt ágyba a szülinapos Ganxsta Zolee
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rappert az összes haverja köszöntötte.

Szinte hihetetlen, de január 7-én már az 57. születésnapját ünnepli a rapper Ganxsta Zolee, aki szövegíróként és zeneszerzőként legalább 200 zeneművet jegyez. Komoly háttérrel érkezett a szórakoztatóiparba, hiszen édesapja, Zana József, illetve édesanyja, Kassai Ilona egyaránt kiváló színművészekként ismertek.

A jégkorongért és az (argentin) labdarúgásért egyformán rajongó „Döglégy” persze nem csinált nagy dolgot a szülinapból, ellentétben a barátaival, akik azért nem kevés jól irányzott fricskát helyeztek el az orra alá ebből az alkalomból.

A humorista Kiss Ádám például egy pajzán képpel köszöntötte, amelynek az előterében ő maga látható, félig csukott szemmel egy ágyban, mellette pedig Ganxsta heverészik, szemmel láthatólag mély álomba merülve.

„Por fávor… Isten éltessen, te vén szeszkazán!”

– szól a Facebookra kihelyezett poszt alatt a köszöntés. A fotó hátteréről sajnos nem sokat árult el a komédiás, de talán jobb is, hogy ez így alakult. Mindenképpen érdekes viszont, hogy Kiss Ádám a képet egyfajta Index-címlapként tálalta, és úgy állította be a jelenetet, mintha a mexikói maffiavezér fiának elfogásáról lenne szó.

„Klassz kis este volt, remélem, már nem fáj!”

– érkezett kommentben a brutális visszavágás Ganxstától, aki persze sohasem sértődik meg az efféle idétlen célozgatásoktól. Most aligha lehet bármivel is kizökkenteni a jókedvéből, hiszen pár hete az imádott argentinjai vb-győzelmet szereztek, amit a rapper csak így kommentált:

„Maradona az örökös fociisten, de Messi lett a vébé-címmel a földi helytartója, vagyis a király!”

Zolee, sok boldog szülinapot kívánunk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás