promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley a bugyiját és a melltartóját is tűzre dobta, az izgató videó most átlépte a határokat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley eddig se volt szívbajos, de most bugyit és melltartót se vett fel az egyik videóhoz.

Mindenki nagyon jól tudja, hogy Elizabeth Hurley nem szokta visszafogni magát, ha villantásról van szó. Rengeteg bikinis képet szokott megosztani az Instagram oldalán, de olykor videók is felkerülnek. A világhírű színésznő most úgy döntött, hogy jelképesen a bugyiját, valamint a melltartóját is a tűzre dobja.

Az intim felvételen Elizabeth Hurley egy dinnyés úszógumiban élvezi a napsütést a medence lány ringatásában. A részletekre persze nehéz figyelni, mivel a híresség teljesen meztelen. Persze pont annyit mutat meg magából, hogy a videót még ne tudja törölni az Instagram.

Sokan nem tudják, de a csábító színésznő teljes neve Elizabeth Jane Hurley. Anno 1965-ben látta meg a napvilágot a hampshire-i Basingstoke-ban. Nálunk simán benne van a listában, mint a legszexibb 50 év feletti színésznő, de talán oda is adnánk neki az aranyérmet.

Hihetetlen belegondolni, de idén nyáron lett 58 éves, szóval már közeledik a hatvanhoz is, de még mindig csúcsformában érzi magát. A szépségéért továbbra is rengetegen rajonganak, na meg a csodás testéért, amit nem szokott félni fürdőruhában megmutatni. Az egyik friss képen szabályosan kicsusszanak a keblei a bikiniből.

Elizabeth Hurley 13 évig volt együtt Hugh Granttel, de aztán ennél komolyabb kapcsolatokba nem vágott bele. Később összejött a Steve Bing nevű üzletemberrel, de végül abból sosem lett igazán komoly kapcsolat, ám a férfi teherbe ejtette, így  a közös fiuk, Damian Hurley 2002 áprilisában született meg. Ma napig ez a színésznő egyetlen gyermeke.

Érdekesség, hogy Elizabeth Hurley legközelebb pont egy olyan thrillerben fog feltűnni, ami a saját fia ír és rendez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás