promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ijesztő diagnózist közölt Britney Spears: Itt lehet a vég?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears visszafordíthatatlan károsodást szenvedett, erről ő maga számolt be. 

Britney Spearsről mostanában sokat lehet hallani, de egyáltalán nem a sikerei miatt. Leginkább a botrányos viselkedése miatt kerül előtérbe, Instagram fiókja is hemzseg a félpucér képektől és videóktól. Az énekesnőről pedig még az is kiderült, hogy komoly egészségügyi problémája is lehet. 

Britney a közösségi-oldalán nyilatkozott arról, hogy gyógyíthatatlan betegsége van, ami nem más, mint az idegkárodosás. 

Idegkárosodást okozhat, ha nem jut elég oxigén az agyadba... az agy szó szerint leáll, bla-bla-bla, régi történet... , amikor ott voltam azon a helyen, nem vettem levegőt... az idegkárosodás a test egyes részeit elzsibbasztja

 - írta sejtelmesen a világsztár.

Ez nála pedig abban is megmutatkozik, hogy nem úgy mozog, mint korábban, de a fájdalmat tánc közben egyáltalán nem érzi. Elmondása szerint annak elépesztően örül, hogy javulást tapasztal.

Az egyszer biztos, hogy Britney Spears rajongói egyszer már végignézték, ahogy a kedvencük lába alól kicsúszik a szőnyeg, hiszen nagy nyilvánosság előtt omlott össze pár éve a popsztár, aki egykor a világ legsikeresebb énekesnője volt. Az édesapja gyámsága alá helyezték őt, de végül tavaly kikerült alóla, és úgy tűnt, hogy végre minden rendben van vele, feleségül ment a szerelméhez, és sínre került az élete – de ez nem tartott sokáig. Különváltak útjaik és válnak, nem kizárt, hogy emiatt az énekesnő állapota majd ismét romlani fog. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás