promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 sztárja ezt most nagyon elbaltázta, örökre eltilthatják tőle a gyermekét
Borítókép:  Youtube - TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Semmit sem tanult az előző esetből a TV2 népszerű szereplője, lehet hogy innen már nincs neki visszaút.

A TV2 képernyőjén hatalmas sikerrel futnak az utóbbi időben a relity műsorok és nőzőszám alapján erre hatalmas érdeklődés is van. Az egyik ilyen műsor az Éden Hotel volt, melynek szereplőit később is gyakran láthattuk a képernyőn, ugyanis jellemző a kereskedelmi csatornákra, hogy szeretik újrahasznosítani a szereplőket.

Ebben a műsorban tűnt fel a laza és rosszfiús Mandula Ádám is, aki azon kívül, hogy a TV2 egyik celebje, más igen érdekes kötődése is van a magyar sztárvilághoz.

Mandula Ádámnak ugyanis van egy gyermeke, akinek nem más az édesanyja, mint Géczi Bea. Ő a jelenlegi párja annak a Szegedi Fecsónak, akit az ország Vasvári Vivien oldalbordájakánt ismert meg, azóta azonban nélküli is elboldogul a kamerák kereszttüzében.

[[cikk1]]

Az utóbbi időben Beát nyugodtan és kiegyensúlyozottnak láthattuk, Fecsóval egyszer különváltak útjaik. Akkor a bizalmatlanságot említette problémaként és kicsit jobban megnézve exe élettörténetét, nem csodáljuk, hogy nehezen hitte el, hogy valaki őszintén közeledik hozzá.

Volt párja, Mandula Ádám állítólag zaklatta a szőke szépséget és párját, Szegedi Fecsót is megfenyegette. Bea el is tiltotta tőle a gyermeküket, mondván egyáltalán nem szeretné, hogy a gyermekük így lássa az édesapját és ilyen példát lásson maga előtt.

Sajnos Ádám többször is összetűzésbe került a törvénnyel, ittas vezetésen kapták amiért elvették a jogosítványát, exe kihívta a rendőrséget mert a rapperként dolgozó Mandula Ádám ráijesztett és a drogok világa sem ismeretlen neki. Gyakran saját magát liveolta, ahogyan éppen tudatmódosítószerek használata alatt viselkedett vállalhatatlanul.

[[cikk2]]

Miután Bea eltiltotta tőle kisfiát, a nagy sokk hatására megpróbált megváltozni: új dalt adott ki, videóklippet, elmondása szerint még párkapcsolata is lett, gyermekével is újra találkozhatott. Azonban utána megint félresiklott valami:

Nem régen ismét egy live-ba jelentkezett be, ahol részegen, az utcán italozva hangoskodott és fennhangon nevetve mutatta meg barátjának véres lábát, akivel nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt. Jelen lévő párja egyáltalán nem szórakozott jól és a sérült fiatalember sem tűnt vidámnak, még az is szóba került, hogy mentőt kellene hívni.

Bea egyelőre még nem reagált az esetre, de nem lepődnénk meg, ha ezzel minden esélyét eljátszotta volna.

Lakatos Levente műsorában adott mélyinterjút a férfi. Levente szókimondó, ugyanakkor empatikus kérdéseiről és hozzáállásáról híres, kifejezetten élvezetes beszélgetést sikerült összehozni a (talán nem is annyira rossz) fiúval:

[[vid1]]

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás