promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi szülei megtörték a csendet, édesanyja szólalt meg és minden szava szívbemarkol
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A családot is rettenetesen megviseli a válással járó felhajtás.

A válás mindenkinek nehéz dolog, hiszen az ember ilyenkor nem csak egy társat, hanem egy családot is elveszít. Tóth Gabiról köztudott, hogy nagyon szoros viszonyban van a szüleivel és testvérével, Verával is. Ők egymás támaszai, védelmezői, bármiben, bármikor számíthatnak a másikra.

Krausz Gábor is ennek a családnak a része volt, azonban nemrégiben bejelentették, hogy Gabival útjaik elválnak, külön életet élnek majd, lányukat Hannarózát azonban közösen és szeretetben nevelik.

Azóta rengeteg megnyilvánulása volt Gábornak, ami azt mutatha, hogy nemcsak feleségét, de az egész Tóth családot nagyon nehezen engedi el, Verával például egészen szokatlan Instagramos kapcsolatban van a sztárséf.

A családból eddig egyedül Vera szólalt fel, aki kérte az embereket, hogy kíméljék Gabit, mert a végtelen utálkozással nem csak neki, hanem az egész családjának ártanak. Vera ekkortájt arról mesélt, hogy már aludni sem bír, állandó gyomorgörcsök gyötrik és az egész család nevében nyilatkozta, hogy nem bírják már ezt a meghurcoltatást sokáig.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a család mit szólt Gabi válásáról, illetve, hogy hogyan viszonyul az új jövevényhez, Papp Máté Bencéhez. Gabi új párját már ismerik a szülei, édesapja velük tartott az erdélyi turnéra, így valószínűleg elfogadták az új helyzetet és azt, hogy lányuk nem Krausz Gábor mellett szeretné leélni az életét.

Korábban a szülőknek is volt egy másfél éves mosolyszünetük, ami alatt ismerkedtek, végül visszataláltak egymáshoz, könnyedén elképzelhető, hogy titkon ebben reménykednek.

Mindenesetre rajongási szeretik a gyermekeiket, korábban Gabi édesanyja így nyilatkozott egy népszerű lapnak:

„Gabival nagyon egyformák vagyunk, ugyanolyan energiabombaként robbanunk, igazi olaszos temperamentummal, úgyhogy jól össze is tudunk csattanni egymással. Szerencsére a férjem jól kezeli az efféle bolond nőket, mint Gabi és én. Persze hamar túl is lendülünk minden vitán. Egy igazi családban képtelenség is lenne, hogy ne beszéljünk hetekig. Azt is megtanultam az esztendők során, ha a lányaim valami miatt feszültek, az indulataikat otthon adják ki. Miattuk sosincs harag bennem, mindig szeretettel gondolok rájuk, hamar túltesszük magunkat a pillanatnyi feszültségeken. Vera inkább az édesapja kiegyensúlyozottságát örökölte. Vele egészen különleges lelki kapcsolatban vagyok, félszavakból, olykor szavak nélkül is értjük egymást. Csoda-e, számomra a lányaim a legfontosabbak. Anyaként ez volt a jelszavam, és ez is marad, akár a rendőröknek: szolgálunk és védünk…”

Az biztos, hogy az énekesnőnek hatalmas szüksége van a családja támogatására és szeretetére, hogy átvészelje az előtte álló nehéz időket és kellően el tudja gyászolni a múltját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás