promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence a megcsalásról beszélt, fájdalmas csapás érte a műsorvezetőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bencééknél előkerült a megcsalás.

Istenes Bence és Csobot Adél az ország egyik leghíresebb sztárpárja, akiket nagyon sokan szeretnek. Bár mostanában egyre többen jelentik be a szakítást és a válást a hazai celebvilágban, úgy tűnik, Bencéékkel ez nem fordulhat elő, hiszen annyira összetartóan szeretik egymást, és ha valakinek, hát nekik tényleg fontos a közös családjuk.

Bencét legutóbb a Tippelj, és vidd el! műsorvezetőjeként láthattuk, azonban hamarosan érkezik az RTL-re a Sztárbox, amiben ő is szerepet vállalt. Ahogy a többi híresség, úgy Istenes Bence is keményen edz már az első mérkőzésére, de természetesen ez nem jár veszélytelenül.

Egyik nap hatalmas monoklival jelentkezett be a közösségi oldalán; elmondása szerint méltó ellenfélre lelt az edzőtársában, aki egy hatalmas ütéssel jókora sérülést okozott neki.

„Imádom ezt a sportot, és alig várom, hogy harcolhassak. Kőkeményen dolgozunk év eleje óta, és semmi nem tud kizökkenteni engem! Minden mélypontból tanulok és még erősebb leszek”

- mondta a videóban Istenes Bence, akinek monoklija szó szerint sokkolta a követőit.

Természetesen Bencével nemcsak az RTL műsoraiban találkozhatunk, hiszen már egy ideje fut az IstenEst című podcast-ja, aminek évadzáró adásában egy érzékeny, de fontos témáról társalgott beszélgető partnereivel. Hogy ez Tóth Gabiék miatt merült fel, azt nem tudni, mindenesetre a megcsalásról fejtették ki a véleményeiket.

Az IstenEst ezen adását az alábbi videóban nézhetitek meg, így megtudhatjátok, milyen állásponton van Bence a megcsalással kapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás