promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa dolog derült ki Istenes Bencéről és Csobot Adélról, veszélyben a kapcsolatuk?
Borítókép:  youtube.com/UNICEF Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs meg az egyetértés Istenes Bence és Csobot Adél között.

Manapság rengeteg sztárpár szakított, elég csak Tóth Gabi és Krausz Gábor nagy port kavaró válására gondolni. Sokan már most azt tippelgetik, hogy vajon kik lesznek a következők, és bizony az emberek listáján Istenes Bence és Csobot Adél egészen előkelő helyen szerepelnek, valamiért többen úgy érzik, hogy valami nincs rendben közöttük – pedig épp most újítanak fel közösen egy házat.

Természetesen Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatában is vannak hullámvölgyek (mint a legtöbb párkapcsolatban), de abban mindenki egyetért, hogy nagyon cukik együtt, és sajnálnák, ha szétmennének. Szerencsére úgy néz ki, hogy minden rendben közöttük, nagyon izgatottak már a vidéki házuk miatt, de sajnos akad egy furcsa dolog, amiben nagyban különbözik a véleményük – és páran már ebben is az szakítás lehetőségét látták meg, pedig semmi sem indokolja ezeket a gondolatokat.

„Van egy dolog, ami az építkezés óta folyamatosan téma nálunk és nincs egyetértés ebben: a hálónkban legyen-e tetőablak. Én nagyon szerettem volna, szerintem a többi helyiséghez képest itt emiatt egy picit sötétebb lesz, mert az a fényforrás hiányzik. Adélnak az volt az ellenérve, hogy nagyon kopog majd az eső”

mondta Istenes Bence.

Valóban nagyon szép tud lenni egy tetőablak, Csobot Adél is úgy gondolta először, hogy jól nézne ki, mivel nappal besütne a nap, éjszaka pedig lehetne nézni a csillagokat, de miután valaki azt mondta neki, hogy nagyon zavaró tud lenni rossz időben, hogy kopog rajta az eső, jégeső, akkor megváltozott a véleménye – azóta is mondhatni folytonos vitatéma ez közötte és Istenes Bence között.

Itt lehet megtekinteni Istenes Bence és Csobot Adél legutóbbi vlogját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás