promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horror a konyhában: brutális dolgot találtak egy sültcsirke gyomrában - döbbenetes videó terjed a közösségi oldalakon
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre a csirkés receptre senki nem is számított volna, a csavar a legérdekesebb.

Jön a hétvége, és valószínűleg mindenki már a jobbnál jobb recepteket hajtja szerte a neten.

A cikkünknek a horror a konyhában címet adtuk, de igazából az egész kisfilm idilli egy bizonyos pontig, amikor jön a totális meghökkenés. Egy közösségi médiában megosztott videóban egy család lenyűgöző felfedezésről tudósít, miközben egy ízletes, ropogósra sült csirkét akartak felszeletelni, egy kis csirkét találtak benne. A videóban a család tagjai láthatóan meghökkentek és meglepődtek, miközben a kiscsirke megjelenését tanulmányozták. 

A felvétel azonnal népszerűvé vált az interneten, sokan megosztották és hozzászóltak a látványhoz, nyilvánvalóan egy átverés videóról van szó, bár a reakciók valósak lehetnek. A vicces rész az volt, hogy sok kommentelő elsőre nem jött rá, hogyan kerülhetett a kiscsirke a sültcsirkébe. Még az is felvetődött sokaknál, hogy terhes volt a csirke, amikor megsütötték, elsőre csak nagyon kevés embernek esett le,

hogy ez egy átverés videó, és szándékosan úgy megy a meghökkentésre, hogy átver minket.

Aztán néhány okosabb internetező rámutatott a nyilvánvalóra: a kiscsirke természetesen a csirke tojásában fejlődik ki, tehát a videón látható esemény lehetetlen. A videó futótűzként terjed az interneten, és igazán megosztó véleméyneket váltott ki az emberekből, sokan azt írják, hogy itt a videó, amelyben a szülők tökélyre fejlesztették a prank műfaját, a családi prank műfaját. A tanulság persze az, hogy a legnyilvánvalóbb dolgokat is könnyen elfelejtjük vagy figyelmen kívül hagyjuk, ha véletlen és nagyon váratlanul ér minket egy igazán meghökkentő és megdöbbentő szituáció.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás