promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, III. Károly király orbitális fricskát kapott a britektől
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A britek döntöttek, és nem várt eredmény született.

Az elmúlt pár év nagyon turbulens és persze a kívülállók számára meglehetősen izgalmas dolgokat hozott elő a brit királyi család háza tájáról. Megannyi intritka, és olyan dolgok, amelyeket mindig csak az egyik párt erősített meg, szóval, akik napi rendszerességgel követik a híreket Meghan Markle, Harry herceg, Vilmos és Katalin, valamint III. Károly király és Kamilla kapcsán, azok tele lehetnek fura információkkal. A hírekben gyakran előkerül a lemondás, vagy éppen a szakítás gondolata is egy-egy páros kapcsán.

Ám most olyan információk érkeztek, amelyek meglehetősen pontosan adhatják vissza a britek közérzetét.

Károly már több mint egy éve van a trónon, így pedig sokan megkérdezik, hogy mit gondol az uralkodásáról az országa. Most befutott egy eredmény egy felmérésről, amelynek az eredménye sokakat megdöbbentett. Az Egyesült Királyságban amúgy rendszeresen készítenek felmérést egy-egy fontosabb kérdésben a brit királyi családdal kapcsolatban, az eredményeket pedig publikálni is szokták, így a sajtó rendszeresen kaphat érdekes információkat arról, hogy mit látnak az emberek a család életéből a rengeteg hír közepette.

A britek 41 százaléka azt gondolja, hogy Vilmosnak kellett volna követnie II. Erzsébet királynőt a trónon, ez az eredmény azért is érdekes, mivel korábban fél évvel ezelőtt végeztek hasonló felmérést, akkor még csak 35 százalékon állt Vilmos ugyanezen topik kapcsán. Károly király is majdhogynem ugyanennyi százalékot kapott, tehát apa és fia nagyon szoros versenyben vannak az embereknél.

Nichola Pyke szakértő szerint Károly király örül Vilmos népszerűségének, Vilmos imázsának amúgy a szakértő szerint az is jót tesz, hogy mindig tiszteletteljesen viseltetik a nyilvános eseményeken is apja iránt. Az egyik legmeghatóbb pillanat a koronázás alkalmával is az volt, amikor Vilmos megtisztelte apját.

Íme a jelenet, amely sokaknak könnyet csalt a szemébe:

(via ELLE)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás