promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin a halálán van, az ősz végét sem éri meg az orosz elnök?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha igaz a hír, Putyin még az ősz vége előtt meghalhat.

Vlagyimir Putyin rejtélyes betegsége régóta beszédtéma világszerte, az elmúlt hónapokban igen meredek elméletek is nyilvánosságra kerültek Oroszország elnökének egészségi állapotáról. Tavaly nyáron olyan pletykákra alapozott cikkek jelentek meg, miszerint Putyin rákos vagy Parkinson-kórral küzd, majd idén tavasszal a Megváltó Krisztus-székesegyházban tartott ortodox húsvéti istentiszteleten készült egy olyan kép a vezetőről, amin jól látszódott egy heg a nyakán.

Olyan híresztelések is gyakran előkerültek, miszerint az elnök folyamatosan testdublőrt alkalmaz, és valójában már több mint 3 éve nem is mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Most Oroszország egyik vezető politológusa tett egy igen megrázó kijelentést, ugyanis azt mondta, hogy Vlagyimir Putyin még az ősz vége előtt meghal.

Valerij Szolovjov az orosz ellenzéki YouTube-csatornának, a Hodorkovszkij Live-nak beszélt arról, hogy meg van győződve róla, hogy Putyin hamarosan eltávozik az élők sorából; véleménye szerint nem telik bele sok időbe, és megerősítés fog érkezni az elnök haláláról. Azt persze a politológus nem tudta megmondani, hogy mi lehet majd a halált kiváltó ok, de ő is többször említette Putyin betegségét a műsorban.

A beszélgetést a The Daily Star szemlézte, akik észrevették, hogy ezt a csatornát az a Mihal Hodorkovszkij hozta létre, aki egy száműzetésben élő orosz üzletember. Az orosz vezetőség egyelőre nem kommentálta a műsorban elhangzottakat, és mivel mondhatni nem egy hiteles forrásból származik az információ, mindenképpen fenntartásokkal kell kezelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás