promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden szem Nádai Anikó kebleire szegeződött a nagyszabású eseményen, reflektorfénybe kerültek a műsorvezető idomai
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó külön szenzáció volt ezen a napon.

A Joy egy nagyszabású eseményen ünnepelte 25. születésnapját. Erre a rendezvényre volt hivatalos az RTL műsorvezetője, Nádai Anikó is, aki eleget tett a dress code-nak (a 90-es évek végének, illetve a 2000-es ével elejének hangulatát kellett idéznie a ruháknak), és felvett egy olyan egyberészes ruhát, amiből szinte kiestek a méretes mellei.

A Házasodna a gazda házigazdája, és a Való Világ egykori szereplője már többször is megmutatta büszkeségeit a közösségi oldalára feltöltött képein, de nem túlzás, mikor azt mondjuk, hogy ezen a partin külön reflektorfényt kaptak a formás keblek.

Anikó a molinó előtt állt be a fotósoknak, és még egy külön fényt is irányítottak rá, így jól szemügyre lehetett venni a dekoratív műsorvezető minden részét, és meg is lehetett örökíteni.

A végeredménytől teljesen elolvadtak a rajongói, akik nem győztek dicsérni Nádai Anikót. Még Horváth Gréta megörvendeztette az RTL sztárját egy vörös szívvel és egy tüzes emojival, szóval úgy látszik, tényleg mindenkinek bejött Anikó megjelenése.

Nem sokkal később egy másik fotót is közzétett, amin ugyanezt a ruhát viseli. Anikó itt már nem a Joy eseményén volt, hanem a budapesti éjszakában egy vendéglátóhely teraszán mosolyog; ráadásul ez a kép olyan szögből készült, hogy mondhatni mélyebb betekintést kaphat bárki a műsorvezető mellei közé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás