promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megerőszakolta a házába betörő férfit, keményen megbüntették érte
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pénzért ment, de amit kapott, az megfizethetetlen.

Ha a betörő előre tudta volna, mi fog vele történni, biztos kétszer meggondolta volna, melyik házba hatol be. Melbourne városában esett meg, hogy egy Shane Cox nevű férfi - aki metamfetamin hatása alatt volt - betört egy másik férfi házába. Itt vendégeskedett Klay Holland, akitől pénzt és drogot követelt.

Holland azonban nem hagyta magát ilyen könnyen, elővett egy baseballütőt, és rátámadt a betörőre. A dulakodás következtében Shane Cox a földre került. A történet itt azonban furcsa és váratlan fordulatot vett: Klay Holland megerőszakolta a férfit.

A rendőrség másnap teljesen véletlenül csöppent bele ebbe az egészbe; ők ugyanis egy másik ügyből kifolyólag mentek a házhoz, majd rátaláltak a lepedőkkel letakart, összekötözött betörőre, akinek a szája be volt ragasztva ragasztószalaggal, a nadrágja pedig le volt húzva a combjáig.

Az erőszakolóval szemben eljárás indult, majd a bíróság 8 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, amiből legkorábban 4 év és 10 hónap múlva szabadulhat feltételesen. Az ítélethozatalnál a bíró figyelembe vette, hogy Klay Holland mentális zavaroktól szenved, három gyermeket nevel, és a koronavírus-járvány alatt volt már börtönben.

A Perth Now azt nem írja, hogy a betörő ellen is indult volna eljárás, de valószínűleg neki éppen elég büntetés volt, amit a házban kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás