promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar plus size modell egy szál vörös selyemben fedte fel amije van és jól körbeforgott a kamerának
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sirokai Diána sokaknak lehet ismerős, azonban elképesztő vonzereje lehet, hogy nem jutott még el mindenkihez kishazánkban.

A hölgy a magyarországi divat és influenszerszakma körforgásában mozog, nem véletlenül. Az utóbbi időben szerencsére rohamos elkezdett terjedni az a trend, hogy egy modellnek betegesen, kórosan soványnak kell lennie és éheztetnie magát. Régebben míg kemény lemondások árán lehetett valaki ennek a szakmának a része, azóta a közvélemény sokat szelidült.

Szerencsére rájöttek, hogy a célközönség valódi nőkből és valódi férfiakból áll, akik egyszerűen nem tudják behelyettesíteni magukat a "tökéletesnek" titulált modellek helyére, mert soha, még csak köszönőviszonyban sem lesznek azzal az alakkal, a háztartásvezetés, gyermeknevelés, 8 órás munka háromszögében.

A divatipar azonban emberekből él és nem tervezte megállítani térhódító dübörgését, így mindenképpen reagálni kellett a változó trendekre és az egyre élesebb kritikára, miszerint lehetetlen elvárásokat támaszt (főleg) a nők felé. Így szépen lassan, de biztosan átalakult a divatipar és ezzel a modellek világa.

Még koránt sem tartunk a végén, de jó néhány dolgot elmondhatunk: mostmár szinte sehol sem foglalkoztatják a modelleket, akik szemmel láthatóan egészségtelenül érték el az áhított kinézetet és az ügynökségeket is szigorúan ellenőrzik. Ezzel párhuzamosan megjelentek az átlagemberre jobban hasonlító nők (és férfiak) a kifutókon.

Ennek egyik ága és igen fontos ága a plus size modell kategória. Hiánypótló felismerés volt ez, hiszen ebben a kategóriában is rengeteg igényes lány, nő található meg, akik szeretnék követni a divatot és szeretnének csinosan öltözködni. Nekik missziójuk is van: megmutatni a világnak, hogy minden test úgy szép ahogyan van, a tökéletesség pedig egy relatív dolog, semmiképpen sem formához köthető.

Ennek egyik hazai nagykövete Sirokai Diána, akinek a neve valószínűleg sokak számára hangzik ismerősen. Instagramját megnézve egy gyönyörű nőt látunk: önbizalommal teli, magabiztos és teljesen őszintén és azonosan teszi magáévá a fent vázolt alapelvet. Hiteteles személyiség, akit megéri követni, ha már csak egy nőnek is önbizalmat tud adni a fotóival, akkor bőven megérte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás