promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes vallomás: Sáfrány Emese a drogba menekült házassága kudarcából, teljesen szétcsúszott a gyermeknevelés nehézségeitől
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őszintén vallott Sáfrány Emese.

Már nagyban zajlik a az RTL képernyőjére ősszel visszatérő Sztárbox promóciója, feltehetően ennek kapcsán gondolhatta úgy Hajdú Péter is, hogy időszerű lenne meginterjúvolnia Sáfrány Emesét népszerű beszélgetős műsorában, a youtube-ra költözött Frizbiben. Emese nem először kap lehetőséget a TV képernyőn, korábban olyan celeb-műsorokban szerepelt, mint a Celeb vagyok, ments ki innen, vagy az Exatlon Hungary. Felnőttfilmes múltját régen hátrahagyva, immáron sikeres médiaszemélyiségként, egyedülálló anyukaként igyekszik gondoskodni magáról és egy éves kisfiáról.

Nem gondoltam volna, hogy előbb – utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből

Emese még másfél éve jelentette be instragam posztjában, hogy Hornyák Ádámmal való útjaik külön válnak. Most a Frizbiben vallotta be, hogy a szakítás azért nagyon is megviselte, mélypontra került, nem könnyű egyedül maradni egy pár hónapos kisbabával. Próbált kikerülni a gödörből, ezért járt pszichológusnál, coachnál, kipróbálta a családállítást, és meditálni kezdett, hogy az anyai teendőket egyedül is maradéktalanul el tudja látni.

Így történt az is, hogy a tavaly nyáron részt vett a Béres Anett életveszélyes csonttörésével végződött szeánszon, bár ő maga nem fogyasztott semmilyen pszichotróp szert, ezt a rendőrségi teszt is kimutatta.

A ma már a kenyérre valót elsősorban légtornászként kereső Emese az egyedülálló anyaság és a teaszeánsz mellett részletesen vall arról is, hogyan kezdődött a felnőttfilmes pályafutása, az egyszerű aktfotóktól hogyan jutott el a durvább dolgokig, szakadt el folyamatosan a külvilágtól, és hogy mit szóltak mindehhez a szülei. Az interjúban természetesen szóba kerül kudarcosan végződő házassága is, amiért sokáig küzdött, de úgy érzi, végül nem miatta ment tönkre. 

A teljes adás péntek este 19 órákor fog felkerülni a Frizbi Youtube csatornájára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás